Koncert og kunst i Boesdal Kalkbrud

Fredag 17. juli 2020 kl. 11:05

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Koncert og kunst i Boesdal Kalkbrud
„Lysrum” giver koncert i Boesdal Kalkbrud i forbindelse med Åbne Atelierdøres udstilling

Sidst i august er der Åbne Atelierdøre hos en lang række kunstnere i Stevns og Faxe Kommuner, og som optakt hertil er der udstilling i Kridthuset i Boesdal Kalkbrud fra 24. til 26. juli - og nu krydres udstillingen med en koncert.

Koncerten, der er gratis at overvære, afholdes den 25. juli kl. 21 og slutter cirka kl. 22. Af hensyn til restriktioner omkring corona skal man forhåndstilmelde sig koncerten på info@mannkind.dk.

Koncerten opføres af „Lysrum” som vil tage lytteren med til et sted, hvor lys og mørke mødes. Ord og toner taler følelsernes sprog og giver plads til livets mange facetter.

Ina Lüders er digter og kunstmaler. Hun har skrevet teksterne til alle sangene som „Lysrum” spiller. Ina har i en lang årrække arbejdet med ord og billeder og udstiller selv værker som har det samme tema som findes i sangene, nemlig savn, længsel, lys og mørke.

Disse værker er opstået i forbindelse med tabet af hendes mand.

„Lysrum” består af Adam Mckenzie, Lærke Ebbe og Lars Johnsen. Adam er klassisk-uddannet cellist, født i Danmark, men opvokset i Sydney, Australien. Han har studeret i Australien, Danmark, Canada og Tyskland, og er nu bosat lidt uden for København.

Adam altid haft en forkærlighed for groove og improvisation. Han har komponeret musikken til to dokumentarfilm (Laamb 2013, Standing on Water 2015), til teater (Gautama im Glück, Ruhtrienalle 2013), og til diverse små besætninger. Udover det har han arbejdet som studiemusiker for nogle af landets førende filmkomponister.

Lars Johnsen er en dansk jazzbassist, som både optræder som solist og spiller med andre bands i Europa. Lars er uddannet ved Musik Konservatoriet.

Lærke Ebbe er komponist, guitarist og sanger. Hendes arbejde spreder sig fra bl.a. Stevns Musikskole som musikpædagog til bestillingsværker komponeret til Rigshospitalet og over til korleder for „Urban koret”, København. Lærke er også forfatter til bogen „Hende der lod sig føre af vinden - en shamans tilblivelse” hvori musik og rytme spiller en betydelig rolle som redskab til personlig transformation.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
- Simon Aaen udstiller malerier og skulpturer på Emmaus
- På næste fredag genåbner Mænds Mødesteder
- Vejvrede i Rønnede
- Faxe Blæserne spillede på to plejehjem
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst