Dance Agency har overtaget CK Dans

Onsdag 22. juli 2020 kl. 08:53

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Dance Agency har overtaget CK Dans
Dennis Keller har overtaget CK Dans - som nu hedder Dance Agency

Haslev: Når dansesæsonen starter midt i august er det med ny ejer af danseskolen i Haslev. Dennis Keller har netop overtaget CK Dans efter Christel Krigger - og danseskolen hedder nu Dance Agency.

I forvejen har Dennis Keller danseskole i Vanløse, Holbæk, Frederikssund og i Dragør. Danseskolen bliver altså hans femte danseskole. Udover at drive danseskolerne, og undervise i dem alle, er Dennis freelance koreograf på forskellige film og i teatre, ligesom han har undervist på teaterskoler. Så det er en meget erfaren danser, der nu kommer til Haslev.

Dennis Keller, der er 43 år gammel, bor i Dragør sammen med datteren Helena på 18 år og sønnen Fredrik på 14. Begge børn er også dansere - Fredrik danser hip-hop på højt plan og Helena er netop begyndt at undervise.

Selv om Christel Krigger har solgt sin danseskole til Dennis Keller, så fortsætter hun med at undervise i Haslev - for man smider jo ikke guld på gaden, som Dennis udtrykker det.

Dance Agency tilbyder alle former for dans, for begyndere, øvede og for dem der vil konkurrere på højt niveau. Sidste år deltog ikke mindre end 42 dansere fra Dance Agency i Verdensmesterskabet i Tyskland i det der heddeer Large Show Production - og her blev de nr. 4.

- De seneste 8 til 10 år har vi ligget i top 10 på verdensplan, fortæller Dennis Keller, der i år har 40 års jubilæum som danser og 20 års jubilæum som underviser. Han begyndte altså at danse kun tre år gammel.

Hos Dance Agency lægges der stor vægt på det sociale - for det skal være rart og sjovt at gå til dans, mener Dennis. Derfor er der sæsonen igennem også fællestræf hvor man mødes med dansere fra alle de andre danseskoler under Dance Agency.

Og vil dansere fra Haslev satse på at danse på højt niveau, så kan man også trække på ekspertisen fra de andre danseskoler - så man må sige, at mulighederne for dans på alle niveauer, er blevet væsentlig bedre nu.

Dance Agency tilbyder alle former for dans til alle aldre - begyndende med børn helt ned til tre år. Der er hip hop, disco, showdance, pardans, pole, commercial dance og meget meget mere.

Som noget ny vil der være Friday Night Dance for voksne hver fredag aften - og specielle aftener for teenagere - og en masse andre arrangementer i Haslev, og i fællesskab med de andre danseskoler under Dance Agency.

- Uanset hvad man vælger, skal det være sådan, at man glæder sig til at gå ind ad døren til Dance Agency - og at man er glad når man går ud, slutter Dennis Keller.

Du kan læse mere om danseskolen på danceagency.dk

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
- Simon Aaen udstiller malerier og skulpturer på Emmaus
- På næste fredag genåbner Mænds Mødesteder
- Vejvrede i Rønnede
- Faxe Blæserne spillede på to plejehjem
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst