Ingen sommerferie til folkene bag B&W Live

Onsdag 15. juli 2020 kl. 10:06

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ingen sommerferie til folkene bag B&W Live
Der arbejdes på højtryk med udvidelse og renovering af scenen. Foto: Martin Lutz

Ingen sommerferie til folkene bag B&W Live
Sceneloftet får en kærlig hånd. Foto: Martin Lutz
Haslev: Nu er projekt scenerenovering startet, og ikke nok med det, så skal scenen også udvides.

Men ikke bare på håndværkersiden er der travlhed. I Fondsøgningsteamet er der for tiden tre i arbejde. Arrangørgruppen (Henrik Søgaard tlf. 3113 9391) er også i fuld gang med at planlægge de første aktiviteter og der arbejdes på programmet for det første halvår i 2021.

Der forhandles med kendte navne og orkestre - sideløbende er man på udkig efter upcommings og lokale bands og foreninger som kan bidrage til at fylde B&W’s gamle lokaler med musik. Der planlægges også aftener med „Åben Mikrofon”, et spillemandstræf og på længere sigt også en oktoberfest for frivillige, medlemmer og sponsorer.

Den omfattende renovering tager længere tid end beregnet - nye ting dukker hele tiden op. Men så er det godt med mange frivillige. Der er blandt de nu 76 frivillige en del håndværkere og værktøjskyndige. Man kan altid ringe til Holme på 2211 0066 og melde, at man er klar til at give en hånd med. Det forsikringsmæssige skulle gerne være på plads.

Roskildefestivalhøjskole er har afsluttet sit studiearbejde med B&W LIVE, og her har Holme været gæstelærer to gange. Der kom nogle interessante ideer på bordet, som bestyrelsen arbejder videre på.

Arrangørgruppen vil meget gerne have forslag og ideer på bordet. Det kan ske enten via B&W LIVE’s facebook eller ved at skrive til Henrik Søgaard på henriktwoface@gmail.com, som allerede har modtaget interessante forslag, men gerne vil have flere.

Sideløbende er man på udkig efter upcommings og lokale bands og artister som kan bidrage til at fylde B&W’s gamle lokaler med musik.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Slåskamp på Vinkældertorvet
- Find en nisse og tag den med hjem i varmen
- Eventyr og musik gik hånd i hånd
- Flugtbilist varetægtsfængslet
- Spejdere sælger juletræer
- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst