Faxe Rotary - ny præsident og 50 års jubilar

Onsdag 15. juli 2020 kl. 10:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Faxe Rotary - ny præsident og 50 års jubilar
På billedet ses fra venstre: afgående præsident Jens Skjoldgaard, jubilaren Flemming Sørensen og den nye præsident Michael Christensen

Faxe Rotary - ny præsident og 50 års jubilar
Jens Skjoldgaard hænger medaljen på Tine Nygaard
Hæder og skiftedag: Faxe Rotary Klub har skiftet formand, eller præsident som det hedder. Som reglerne foreskriver er Jens Skjoldgaard stoppet. Han er blevet afløst af Michael Christensen.

Ved samme møde blev der holdt fejring af tidligere praktiserende læge Flemming Sørensen, idet han har 50 års Rotary-jubilæum.

I klubben har Flemming Sørensen bestridt mange poster bl.a. præsident i året 1975/76, formand for foundationudvalget, mentor for nye medlemmer mm. og endelig i året 2000/2001 var han guvernør i distrikt 1480, der dækker Sjælland, Lolland og Falster - minus København.

Flemming sidder inde med en meget stor viden omkring Rotary og er et stort aktiv for klubben. Han er meget værdsat og nyder stor respekt. Han har om nogen levet op til mottoet „Service Above Self”.

I anledning af jubilæet modtog Flemming Sørensen en medalje - Paul Harris Fellow med tre safirer. Paul Harris var grundlæggeren af Rotary.

Ved samme møde modtog Tine Nygaard også en medalje - Paul Harris fellow med én safir, for hendes mangeårige arbejde som counseller i Faxe Rotary. En counseller er den der står for udvekslingsprogrammet - altså for de unge her fra egnen der sendes på et års ophold i udlandet, og for de unge fra andre lande, der opholder sig her på egnen.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Slåskamp på Vinkældertorvet
- Find en nisse og tag den med hjem i varmen
- Eventyr og musik gik hånd i hånd
- Flugtbilist varetægtsfængslet
- Spejdere sælger juletræer
- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst