Borgmester- og regionsrådskandidat klar

Onsdag 15. juli 2020 kl. 10:23

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Borgmester- og regionsrådskandidat klar
Allan Tirsgaard (tv) og Michael Christensen

Det Konservative Folkeparti i Faxe har valgt de to første kandidater i forbindelse med kommunal- og regionsvalget i 2021. Begge blev valgt enstemmigt.

Som borgmesterkandidat er valgt Michael Christensen, som er byrådsmedlem og som til dagligt arbejder som regnskabschef i en privat virksomhed.

- I spidsen for Faxe Kommune vil mit primære fokus være at skabe en kommune, hvor vi satser på vækst og udvikling i befolkning og erhvervsliv, udtaler Michael Christensen.

- Vækst og udvikling kommer kun til Faxe Kommune, hvis vi målrettet fokuserer og investerer i udvikling af kommunen, så vi bliver endnu mere attraktive for borgere og virksomheder. Vi skal i højere grad tænke de store tanker om Faxe Kommunes fremtid, i stedet for blot at tænke lappeløsninger fra budget til budget”, slutter Michael Christensen.

Som kandidat til regionsvalget er valgt Allan Tirsgaard Larsen, som til dagligt driver sin egen konsulent- og handelsvirksomhed.

- I Regionsrådet vil mit fokus være sundhedsvæsenet, som tager den største del af regionens budget. Jeg har svært ved at forstå, at vi i et lille land som Danmark skal have 5 forskellige sundhedssystemer og sundhedsledelser. Derfor vil jeg arbejde for, at sundhedssystemer, herunder hospitaler, i de 5 regioner i højere grad kommer til at spille sammen som ét system, som er til gavn for alle danskere. Der ligger helt sikkert ressourcer og kompetencer, som i højere grad kan udnyttes på tværs af regioner”, udtaler Allan Tirsgaard Larsen.

- Derudover kommer jeg også til at fokusere på kollektiv trafik og infrastruktur, så Region Sjælland ikke bliver glemt i de landspolitiske prioriteringer, fortsætter Allan Tirsgaard Larsen.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Spøgelsesbilist på motorvejen var fuld
- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek
- Mænds Mødesteder genåbner efter lang corona-pause
- Politiet beslaglagde 24-årigs bil
- Stor donation fra Carglass til Faxe Røde Kors
- Verdens Gang: Jeg er krænket, altså lever jeg...
- Haslev Station genopføres - i miniformat (Video)
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst