De blå Haslevspejdere har været på Sommerspejd

Onsdag 8. juli 2020 kl. 08:54

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Efter er god gang regn er det godt at varme sig omkring bålet

De Blå Haslevspejdere holdt i dagene den 27. til 29. juni SommerSPEJD 2020 - med overnatning hjemme i egne senge.

Spejderne skulle have været på sommerlejr ved Gillastugan i Sverige, men pga. Corona-situationen blev sommerlejren aflyst og der blev i stedet afholdt tre dage med spejderaktiviteter for hele gruppen.

Lørdag mødtes 15 glade mikro- og minispejdere ved hytten på Stoksbjerg, formiddagen bød på en 5 km tur i Hesedeskoven og eftermiddagen på bål ved Stoksbjerghytten.

De gæve juniorer var på Kanotur på Susåen hele dagen. Søndag mødtes alle 20 spejdere ved Stoksbjerg, hvor dagen bød på spejderløb med forskellige opgaver med samarbejde, kulsø, natur og udpegning af landemærker. Da himlen midt på dagen åbnede for sluserne blev alle godt gennemblødte, men der var heldigvis god varme i bålet om eftermiddagen.

Mandag var hele gruppen af spejdere på besøg i Skovtårnet, hvor der blev brudt grænser i højden og leget godt på legepladsen om eftermiddagen.

- Alt i alt en rigtig god afslutning på et anderledes spejderår med Hjemmespejd i en lang periode og en lidt anderledes sommerlejr end vi havde regnet med. De Blå Haslevspejdere starter op igen efter sommerferien i uge 34, og der er plads til flere spejderkammerater i alle aldre, fortæller gruppeleder Rikke Kamper.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Slåskamp på Vinkældertorvet
- Find en nisse og tag den med hjem i varmen
- Eventyr og musik gik hånd i hånd
- Flugtbilist varetægtsfængslet
- Spejdere sælger juletræer
- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst