Ny chef for kommunens Center for Sundhed & Pleje

Onsdag 1. juli 2020 kl. 11:43

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ny chef for kommunens Center for Sundhed & Pleje
Morten Just bliver Faxe Kommunes nye centerchef for Center for Sundhed & Pleje

Faxe Kommune: 46-årige Morten Just bliver Faxe Kommunes nye centerchef for Center for Sundhed & Pleje. Morten Just kommer til Faxe med 10 års erfaring som vicedirektør for Social- og Sundhedsforvaltningen i Gladsaxe Kommune.

- Det er en stor fornøjelse at kunne ansætte Morten Just som ny centerchef. Morten har bred erfaring med at udvikle social- og sundhedsområdet. Han har været med til at opnå gode resultater for borgerne, økonomisk ansvarlighed og høj faglighed. Det vigtigste er, at Morten har et stort hjerte og en skarp hjerne og gennem dialog med medarbejdere og ledere kan skabe tillid og åbenhed til glæde og gavn for vores borgere.

Sådan siger direktør Marianne Hoff Andersen, der ser frem til, at Morten Just har første arbejdsdag mandag den 3. august.

46-årige Morten Just er uddannet cand. scient pol. Han kommer til Faxe Kommune fra en stilling som vicedirektør for Social- og Sundhedsforvaltningen i Gladsaxe Kommune, en stilling han har haft gennem de seneste 10 år.

- Jeg glæder mig til at blive en del af Faxe Kommunes chefforum, og jeg har ambitioner om et stærkt samarbejde på tværs, så vi i fællesskab kan indfri de politiske ambitioner, der er for borgerne i kommunen, siger en glad og forventningsfuld kommende centerchef.

Morten Just har øje for, at både økonomisk ansvarlighed og stærk styring er helt centrale nøglebegreber - ja ligefrem et grundvilkår for danske kommuner.

- Men jeg er også meget optaget af, at stigningen i antallet af ældre borgere og kronisk syge byder på udfordringer, som kræver andre og nye tilgange, nye relationer og perspektiver, siger Morten Just.

- Vi kan ikke løse udfordringerne alene. Rigtig mange aktører skal inddrages: Brugere, borgere og andre lokale, regionale og nationale aktører. Jeg er meget opsat på at udforske muligheder inden for forskellige samarbejder og teknologier, som vi ikke på forhånd ved om virker, tilføjer den kommende centerchef.

Morten Just sætter en ære i at gøre vejen fra de medarbejdere, som er i daglig kontakt med borgerne, til ledelsen kortere, så organisationen kan opfange og reagere på ændringer i borgernes ønsker og behov.

- Jeg vil sige om mig selv, at jeg er god til at sætte retning og skabe gode rammer for andre. Jeg ved, at jeg ikke selv har alle svarene på forhånd, men er nysgerrig, og tror på at vi alle altid kan blive klogere. Det er vigtigt for mig, at vi gennem dialog mellem ledelse og medarbejdere skaber sammenhæng, fælles forståelse af udfordringer og løsninger samt tillid og åbenhed. Coronakrisen har vist, hvor stor betydning de kommunale tilbud har for mange menneskers livskvalitet. Men også hvilke potentialer der kan realiseres, når alle arbejder efter samme mål, siger Morten Just.

Morten Just bor sammen med Lene, som er afdelingschef i Sundheds- og Ældreministeriet, sammen har de datteren Frida på 12 år og bor på Frederiksberg.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Haslev Bios forpagter stopper på søndag
- Krea Deluxe blev Årets virksomhed 2020
- Royal Unibrew indgår millionaftale med Tivoli
- Fri som fuglen
- Klezmerduo spiller til adventskoncert
- Borger- og erhvervsforeninger i kamp for Østbanen
- Klar til åbning af smørrebrødsbutik
- Ildsjæle pyntede byen
- Bare rolig - julen kommer også til Faxe i år
- Julekoncert i Kongsted Kirke
- Hold øje med julelågen og vind en præmie...
- Benjamin Kjær genvandt Danmarksmesterskabet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst