I er nu en del af The VUC Family in Faxe...

Mandag 29. juni 2020 kl. 15:39

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

I er nu en del af The VUC Family in Faxe...
Ved den årlige dimission på VUC Storstrøm i Faxe fik et hold hf-studenter overrakt deres eksamensbeviser den 25. juni 2020.

Der var også flere kursister fra hf-enkeltfag og VUC Åben som afsluttede deres eksamen. Kursisterne fra VUC Åben bruger deres beviser til deres videre uddannelse, da de starter på hf efter sommerferien.

- Grundet coronareglerne kunne kursisterne i år desværre ikke invitere pårørende med, men vi fik skabt en rigtig hyggelig eftermiddag hvor vi efter alt det formelle nød lækre sandwich og bobler i vores have, fortæller Margit Mørkenborg Hedegaard fra VUC.

Selve dimissionen startede og sluttede med en sang. Den sidste, som de studerende selv havde skrevet teksten til, handlede om alle deres lærere. Der blev grinet, næste lige så meget, som der blev sunget.

Uddannelseschefen René Bugge Bertramsen ønskede alle de afsluttende kursister tillykke med ordene:

- Tillykke med at I ikke blev til noget, men til nogen. I har udviklet jer som mennesker. I har fået karakterer og viljestyrke gennem jeres uddannelse i jeres fag. Det er meget mere værd end at blive til noget. Det er jeres vej videre i jeres spændende liv.

Der blev uddelt legater fra Faxe Kommune, Faxe Kalk, Royal Unibrew, Tøjmanden i Faxe, LO-Midtsjælland og Sportigan i Rønnede. Alle modtagere blev glade for deres legater, som var på helt op til 2.500 kr., men det der betød mest var de ord der lå til grund for tildelingen.

VUC Storstrøm i Faxe sætter stor pris på at kunne uddele disse legater fra lokale givere, fordi det viser opbakningen fra Faxe kommune og fra Faxe by og omegn, og fordi det hvert år viser kursisterne, at der også er lokal interesse for, at belønne dem, som har gjort noget særlig fagligt eller på anden måde har udmærket sig.

Uddannelseschefen sluttede sin tale med at sige:

- I er nu en del af The VUC Family in Faxe - og alle studenter skal pryde vores Hall of Fame. Gå ud i verden - og gør den til jeres.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Vigtigt med en mandegruppe
- Østskolen får ny skoleder
- Superhelte og skurke indtager kirken
- Klinik Hindborg nu i større og flotte lokaler
- Benny fra Olsen Banden styrer jubilæumskøen
- Donationer muliggør en Gapahuk på Svalebækgård
- Gratis vaccination mod influenza og lungebetændelse til alle over 65 år
- Haslev Torvedag aflyst
- Mogens Lykketoft holder foredrag i Haslev
- Hr. Skæg, Onkel Reje, Motor Mille og Valdemar fra Terslev
- Fællesskab, venner og gode oplevelser i 60 år
- Foredrag og musikudgivelse
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst