Sjov, trylleri, popcorn og slush ice i Humlebo

Tirsdag 30. juni 2020 kl. 10:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Klovnen Tulle sørgede for at afspritte alle børn inden showet gik i gang - selv om der vist ikke var meget sprit i hendes flaske...

Haslev: Der var pyntet flot op med flag og balloner. Sidse fra Haslev Bio lavede popcorn og slush ice - og en overraskelse var på vej, så det sitrede af spænding i børnehaven Humlebo i fredags.

Og så ankom overraskelsen - og det var selveste Klovnen Tulle, der underholdt de mange børn, ja, også pædagogerne, med sjov, ballade og trylleri, godt hjulpet af børnene, for hun kunne jo ikke klare det hele uden deres hjælp.

Klovnen Tulle var godt klar over at der er noget der hedder Corona, så hun startede naturligvis med at „afspritte” alle børnene inden showet for alvor gik i gang.

Og det med Corona var en af anledningerne til at der skulle være lidt sjov og ballade i børnehaven. Det trængte alle til efter flere måneder med en anderledes hverdag.

Indtil nu har børnene været delt i to områder både inde og ude, men nu har man endelig fået lov til at alle kan færdes frit overalt i børnehaven. Det sku’ fejres.

Samtidig var festen et farvel til de store børn, der nu skal til at gå i skole. Faktisk skulle de allerede have gået i skolen, men på grund af Corona er det blevet udskudt, men nu varer det ikke længe, hvilket mange af børnene fortalte Klovnen Tulle.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Vigtigt med en mandegruppe
- Østskolen får ny skoleder
- Superhelte og skurke indtager kirken
- Klinik Hindborg nu i større og flotte lokaler
- Benny fra Olsen Banden styrer jubilæumskøen
- Donationer muliggør en Gapahuk på Svalebækgård
- Gratis vaccination mod influenza og lungebetændelse til alle over 65 år
- Haslev Torvedag aflyst
- Mogens Lykketoft holder foredrag i Haslev
- Hr. Skæg, Onkel Reje, Motor Mille og Valdemar fra Terslev
- Fællesskab, venner og gode oplevelser i 60 år
- Foredrag og musikudgivelse
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst