Sjov, trylleri, popcorn og slush ice i Humlebo

Tirsdag 30. juni 2020 kl. 10:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Klovnen Tulle sørgede for at afspritte alle børn inden showet gik i gang - selv om der vist ikke var meget sprit i hendes flaske...

Haslev: Der var pyntet flot op med flag og balloner. Sidse fra Haslev Bio lavede popcorn og slush ice - og en overraskelse var på vej, så det sitrede af spænding i børnehaven Humlebo i fredags.

Og så ankom overraskelsen - og det var selveste Klovnen Tulle, der underholdt de mange børn, ja, også pædagogerne, med sjov, ballade og trylleri, godt hjulpet af børnene, for hun kunne jo ikke klare det hele uden deres hjælp.

Klovnen Tulle var godt klar over at der er noget der hedder Corona, så hun startede naturligvis med at „afspritte” alle børnene inden showet for alvor gik i gang.

Og det med Corona var en af anledningerne til at der skulle være lidt sjov og ballade i børnehaven. Det trængte alle til efter flere måneder med en anderledes hverdag.

Indtil nu har børnene været delt i to områder både inde og ude, men nu har man endelig fået lov til at alle kan færdes frit overalt i børnehaven. Det sku’ fejres.

Samtidig var festen et farvel til de store børn, der nu skal til at gå i skole. Faktisk skulle de allerede have gået i skolen, men på grund af Corona er det blevet udskudt, men nu varer det ikke længe, hvilket mange af børnene fortalte Klovnen Tulle.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommercafé i Haslev Kirke med højskolesang
- Få dit arrangement på hjemmesiden haslev150.dk
- Røveri i Haslev i går
- Novo Nordisk Fonden støtter Hylleholt-lærers udviklingsarbejde
- Helende sommermorgener i Terslev Kirke
- Ny chef for kommunens Center for Sundhed & Pleje
- Så kom juniorerne i gang i Rønnede Golfklub
- Fantastiske oplevelser til halv pris hele sommeren
- Sam’s Pizza - nyt spisested i Haslev
- Veras Verden fejrer 1 års fødselsdag i weekenden
- Hils på Linse Kessler i Boghuset i Faxe
- Torvedag i Haslev på lørdag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst