Helende sommermorgener i Terslev Kirke

Torsdag 2. juli 2020 kl. 08:14

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Helende sommermorgener i Terslev Kirke
Terslev: Det er så skønt - det som sommeren gør ved os. Varmen og lyset får os til at slappe af og overgive os til det enkle i livet.

Der er så meget liv i alting, at vi bliver revet med af lysten til bare at være til. Vækst og heling bliver en naturlig ting.

- Men det er ikke altid, at vi lader det komme helt ind i de lag af os, som har brug for at overgive sig til livet - dets vækst og heling. Derfor har vi brug for at mødes igen.
Mødes dér, hvor vi i fællesskab kan mærke livet. For det skal kunne mærkes, at vi lever. Hvis vi bliver ved med at skjule os bag forsigtighedsregler og „corona-frygt” kommer frygt og beskyttelse til at ødelægge vores naturlige modstandskraft og evne til at være hele og glade, siger sognepræst Bo Scharff.

Så kom ud af skjulet på de dejlige søndagsmorgener. Et hold af helende og musikalske kirkemedarbejdere står parat den 5., 12. og 19. juli i Terslev Kirke kl. 10.30, for at give dig et musikalsk møde med alt det i kristen tro, der giver dig heling og vækst.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Slåskamp på Vinkældertorvet
- Find en nisse og tag den med hjem i varmen
- Eventyr og musik gik hånd i hånd
- Flugtbilist varetægtsfængslet
- Spejdere sælger juletræer
- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst