Veras Verden fejrer 1 års fødselsdag i weekenden

Onsdag 1. juli 2020 kl. 10:22

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Veras Verden fejrer 1 års fødselsdag i weekenden
Veras Verden fylder 1 år

Veras Verden fejrer 1 års fødselsdag i weekenden
Hesede Hovedgård: Livsstilsbutikken Veras Verden holder et-årsfødselsdagsfest lørdag og søndag den 4. og 5. juli kl. 11-16.

Samme tid for et år siden, slog butikken dørene op til et univers bestående af design, brugskunst og interiør fra hele verden - og helt lokalt. Konceptet var at finde spændende varer som man ikke tidligere har kunnet købe i vores lokalområde, og for størstedelen af varerne ikke har kunnet købe i Danmark før.

Her et år efter kommer folk fra det meste af Sjælland for at besøge butikken.
- Det helt unikke for os er jo alt den plads vi har ude og inde, og når vi får besøg, glæder kunderne sig over de smukke historiske rammer, og muligheden for også at besøge de to andre butikker kafferisteriet KaffeLaug og outdoor butikken Akeleje, udtaler Nicolaj Lund Jensen.

Fødselsdagsfesten i Veras Verden vil blive fejret med forskellige aktiviteter begge dage.

Lørdag vil alle kunder blive budt på bobler og en helt særlig fødselsdagsromkugle fra Nørre Aaby Bageri, som i 2018 vandt titlen Danmarks bedste Romkugle. Til Veras Verdens fødselsdag, har bagermester Carsten nemlig lavet samme romkugle som blev solgt i forbindelse med Dronning Margrethes 80-års fødselsdag: fyldet fra vinderromkuglen, men overtrukket med jordbærchokolade og dekoreret med hvid chokolade, så det ligner et dannebrogsflag.

Herudover vil kunsthåndværker Frank Sørensen komme forbi med sin drejebænk og demonstrere kunsten af dreje i træ, og han har lovet at han denne dag vil medbringe noget lokalt egetræ fra Gisselfelds skove, så her vil det være muligt at købe en helt særlig ting med hjem.

Søndag
Søndag vil der fra kl. 12-15 bliver tændt op i grillen, og her vil Mette fra franske De Buyer, som er kendt for deres pander og køkkenudstyr i høj kvalitet, komme og lave smagsprøver, hvor hun vil bruge krydderierne fra Epic Spice, der vil også blive serveret æblemost fra Nybro Mosteri på Fyn.

I samme tidsrum vil der være livemusik på gårdspladsen med Jan Hilmar og Jacob Rønne fra bandet Jan Hilmar og Fastlandet. Jan Hilmar er sangskriver og Jacob Rønne, som bor i Nielstrup, er kendt som komponisten til „Anja og Viktor” filmene. Musikken er rigtig gode popsange med poetiske og underfundige tekster, som er tilsat lidt jazz- og folk-elementer og kan bedst beskrives som en meget vellykket blanding mellem Kim Larsen og Bo Kaspers Orkester uden på nogen måde at være plagiat.

Både lørdag og søndag vil alle kunder få en lækker mulepose i bomuld og en mini snow globe. Der vil naturligvis også være nogle rigtig skarpe fødselsdagstilbud, de vil i dagene op til fødselsdagen blive vist på butikkens Facebook og Instagram.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Krea Deluxe blev Årets virksomhed 2020
- Royal Unibrew indgår millionaftale med Tivoli
- Fri som fuglen
- Klezmerduo spiller til adventskoncert
- Borger- og erhvervsforeninger i kamp for Østbanen
- Klar til åbning af smørrebrødsbutik
- Ildsjæle pyntede byen
- Bare rolig - julen kommer også til Faxe i år
- Julekoncert i Kongsted Kirke
- Hold øje med julelågen og vind en præmie...
- Benjamin Kjær genvandt Danmarksmesterskabet
- 90 års fødselsdag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst