Haslevs U14 pokalmestre

Tirsdag 30. juni 2020 kl. 08:56

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslevs U14 pokalmestre
Pokalmestrene fra Haslev

På et varmt og solbeskinnet Haslev stadion, skulle HFC’s U14 drenge forsøge at fuldende deres mission, nemlig trække sigt sejrigt ud at DBU’s pokalturning for U14 B-række hold.

En turnering der startede allerede tilbage august 2019, med en tur til Nyråd og som siden også bød på kampe mod AIK 65 Strøby, Lyngby Boldklub, Målev BK og her til sidst i finalen mod FC Holte.

Det var nogle tydeligt spændte og nervøse drenge, der torsdag aften gik på banen foran omkring 300 tilskuere, og selve kampens start bar tydeligt præg af denne nervøsitet. Havde det ikke været for et korrekt annulleret mål, var de lokale drenge komme bagud efter allerede 2 minutter, men 4 minutter senere gik den da heller ikke længere og HFC kom bagud mod et agressivt og godt startende FC Holte hold.

Men som så mange gang før, viste Haslevdrengene høj moral og rystede skuffelsen af sig, hvorefter de stille og roligt begyndte at finde sig selv og hinanden på banen igen. Udligningen kom da heller ikke længe efter, og herefter gik det rigtigt stærkt, og inden pausen havde HFC drengene i den grad sat sig på kampen og kunne gå til pause med en 4-1 føring, efter 3 mål af Jonas Hellmann Aarøe, og et enkelt af Nali Faraj.

I starten af anden halvleg var kampbilledet det samme, der stod Haslev på det meste, og midt i halvlegen var føringen øget til 6-1, efter mål af Sebastian Hugger og Gustav Glindvad, herefter mistede kampen lidt af sin nerve og hjemmeholdet glemte at spille fodbold i en periode, og forsøgte for meget på egen hånd, hvilket resulterede i at FC Holte med 2 scoringer fik et snært af håb med 10 minutter tilbage af kampen.

Det håb blev dog endegyldigt slukket 5 minutter før tid da Gustav Glindvad med sin anden scoring lukkede kampen til slutresultatet 7-3 til hjemmeholdet.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Y’s Men endelig i gang igen efter Corona-pause
- RØNNEDE: Anholdt efter indbrud
- Sejre og nederlag til Faxe
- Sommercafé i Haslev Kirke med højskolesang
- Få dit arrangement på hjemmesiden haslev150.dk
- Røveri i Haslev i går
- Novo Nordisk Fonden støtter Hylleholt-lærers udviklingsarbejde
- Helende sommermorgener i Terslev Kirke
- Ny chef for kommunens Center for Sundhed & Pleje
- Så kom juniorerne i gang i Rønnede Golfklub
- Fantastiske oplevelser til halv pris hele sommeren
- Sam’s Pizza - nyt spisested i Haslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst