Så kom juniorerne i gang i Rønnede Golfklub

Onsdag 1. juli 2020 kl. 11:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Så kom juniorerne i gang i Rønnede Golfklub
Rønnede: Foråret er der hvor golfen rigtig skal i gang, træningen begynder og man skal have fat i jernene igen. Men dette forår bød på Corona, hvilke gjorte det svært at starte noget.

- Men langsom fik vi planlagt træningen, så den kunne foregå i små hold på forskellige områder. Juniorerne var glade for at komme i gang og har faktisk fået noget godt ud af Corona-krisen. De har været niveauopdelt og kunne fordybe sig i forskellige slag fra de lange drives, tipning til putning og masser af spil. Alle har mødt ind forskellige steder og vi har kunne holde afstanden samtidig med, at vi har været sammen, fortæller Christina Bloch fra golfklubben.

Foråret bød på noget nyt

Kongsted Sparekasses Fond har støttet juniorerne, hvilket giver klubben mulighed for nye tiltag. Kongsted Sparekasses Fond har været med til at give klubbens driving range nye udfordringer i form af Trampoliner.

- Vi har fået sat fire trampoliner op, som skal virke som greens og give juniorerne udfordringer med at ramme. Det skal samtidig nævnes at alle klubbens medlemmer får glæde af dem.

Med hjælp fra Møns Banks Jubilæumsfond får juniorerne lavet et træningsprogram af Golfklinik Danmark. Dette for at styrke deres fysisk i forhold til golfspillet.
Sommergolf med Juniorerne

Kom og prøv golf. Tag din veninde, ven eller kammerat med og få nogle hyggelige timer i Rønnede Golfklub.

Golf er en selvstændig sport, men samtidig med sammenhold. Du kan træne og øve selv, men du kan også have en god ven eller bekendt med og de ugentlige træninger gør at der også er noget socialt i det. Man bestemme selv, hvor meget man vil. Du kan starte til golf fra du er 8 år.

Har du lyst til at prøve holder Rønnede Golfklub Juniorer torsdag den 9. juli kl. 16.30-19.00. Her kan man komme og prøve at se om det måske er noget man har lyst til at gå til. Klubbens juniorer vil være der, samt trænere så man kan give alle en sjov og hyggelig dag.

Hvis man ikke har mulighed for at komme den dag, starter træningen efter sommerferien tirsdag den 11. august kl. 16.30, hvor man selvfølgelig er velkommen.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Slåskamp på Vinkældertorvet
- Find en nisse og tag den med hjem i varmen
- Eventyr og musik gik hånd i hånd
- Flugtbilist varetægtsfængslet
- Spejdere sælger juletræer
- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst