Carsten Riis bliver ny kommunaldirektør i Faxe

Torsdag 25. juni 2020 kl. 13:13

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Carsten Riis bliver ny kommunaldirektør i Faxe
Carsten Riis, ny kommunaldirektør i Faxe

Faxe Kommune: - På egne og byrådets vegne glæder jeg mig over at kunne byde Carsten Riis velkommen som kommunaldirektør i Faxe Kommune. Han er en stærk profil, som har et skarpt blik for økonomi og økonomistyring, og han har solid kommunal erfaring, siger borgmester Ole Vive.


Ansættelsen af Carsten Riis skete ved et ekstraordinært byrådsmøde torsdag middag.

44-årige Carsten Riis forlader en stilling som direktør i Ballerup Kommune, hvor han gennem en årrække har haft ansvar for økonomi, teknik- og miljø, erhverv, ejendomme og digitalisering.

Han har blandt meget andet medvirket til at sætte gang i fornyet boligbyggeri i Ballerup, etableret netværk og tæt samarbejde med førende virksomheder i kommunen og sikret en stram styring af økonomien.
Carsten Riis har også - med den øvrige direktion i Ballerup - formuleret og implementeret et nyt ledelsesgrundlag - blandt andet med fælles lederforløb om særlige udviklingstemaer, blandt andet ledelse i en digital verden.

Faxe Kommunes nye kommunaldirektør har 17 års kommunal erfaring med sig, og gennem sin karriere har han beskæftiget sig med alle fagområder. Han er klar til at trække direkte i arbejdstøjet, når han lander i Faxe Kommune den 1. august.

- Jeg oplever Carsten Riis som meget klar i mælet, en tydelig kommunikatør med overblik. Og så har jeg store forventninger til hans ambition om tæt og tillidsfuldt samarbejde på tværs af organisationen og med lokale virksomheder, foreninger, uddannelsesinstitutioner - ja det omkringliggende samfund i det hele taget, siger borgmester Ole Vive og tilføjer:

- Som Carsten Riis selv udtrykker det, får vi en direktør „man kan mærke”, og en direktør som har fokus på resultater, er vedholdende og handlekraftig. At sikre den kommunale velfærd inden for en stram økonomisk ramme er en udfordring og kræver netop overblik og handlekraft. Jeg ser frem til samarbejdet med Carsten.

Carsten Riis er oprindeligt fra Herning. Han er gift, bor i Valby og er far til tvillinger på 12 år. Han er aktiv i børnenes gymnastikforening og fodboldklub, holder af at løbe og følger F.C. Midtjylland i tykt og tyndt.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Generalforsamling og indslag om Coast Sarfari
- Kom med til en gudstjeneste - helt ude i skoven
- Skal du ikke have et hold med i Stafet for Livet?
- Vellykket håndboldskole
- Populær lokalbetjent stopper i Faxe Kommune
- Se de smukke fotografier fra bogen „Tågen Letter”
- Verdensmål Udvalget kommer med anbefalinger
- Simon fra Haslev er udtaget til landsholdet
- Torvedag i Haslev på lørdag
- Faxe Tennisklub i fem finaler
- Grafik af Torben Søborg på Haslev Bibliotek
- Rivierafesten blev en stor succes
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst