Landsholdsspillere træner med Haslev Tennisklub

Onsdag 24. juni 2020 kl. 08:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Landsholdsspillere træner med Haslev Tennisklub
Tennis Øst og Haslev Tennisklub slår dørene op for træningsarrangement med landsholdsklasse den 1. juli.

Her kan man blive trænet af to aktive danske kvindelige tennislandsholdsspillere, selveste Maria Jespersen og Karen Barritza.

Invitation går til aldersgrupper U14 og U16 - både til piger og drenge, og der er intet niveau-krav. Klubben vil dog prøve at niveauopdele for mere målrettet træning og større udbytte for deltagere.

Der vil være plads til max 32 spillere på dagen. Prisen er 150,00 kr. per spiller - 2 timers træning.

Programmet for dagen

Kl. 13-15. U14 spillere træning med Maria og Karen - 16 spillere - 4 på hver bane - skift kl. 14.
Kl. 15-16. Showsæt m
ed Maria Jespersen og Karen Barriza.

Kl. 16-18. U16 spillere - træning med Maria og Karen - 16 spillere - 4 på hver bane - skift kl.17.

Tilmelding via Tennis Øst efter først til mølle.

Invitationen udsendes også bredt til andre Tennis Øst klubber på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster, så der kan blive rift om pladserne, nu alle er hjemme og holder sommerferie.

- Vi er bekendt med det ligge samme uge som vores sommer tennis, men det var der vi kunne få to landsholdsspillere til at deltage i et sådan arrangement, så vi slog til, siger formanden Flemming Støiholm.

Man skal være opmærksom på at der kan også forekomme begrænsning for tilskuere pga. Covid-restriktioner 1 tilskuer = 4m2

Landsholssspillerne

Karen Barritza, 27 år, spiller for Birkerød. Herudover spiller Karen på klubhold i Sverige, Tyskland og Frankrig. Karen har ligget i top 400 på WTA-rangliste i single og i double. 11 ITF turneringssejre.

Karen har spillet på det danske kvindelandsholds (FedCup-holdet) siden 2007 og var med til oprykning sidste år. Hun har blandt mange flotte resultater bl.a. slået Kiki Bertens, der lige nu ligger nr. 7 i verden. En af Karens styrker ligger i hendes evne til at lukke ALT ude i en kampsituation.

Der kan springe en bombe på banen ved siden af og Karen vil ikke opdage det. Når Karen er koncentreret kan man ikke komme igennem til hende. Hun har sin plan og udfører den. Karen lever i øvrigt en plantebaseret livsstil, hvilket har rykket hende fysisk i en positiv retning.

Maria Jespersen, 28 år, spiller for Gentofte. Maria er en af Danmarks absolut bedste doublespillere og har vundet 2 ITF-turneringer i double. Derudover har Maria et hav af Danmarksmesterskaber i mixed- og damedouble. Hun har spillet på FedCup-holdet siden 2013 og var sammen med Karen med til oprykningen sidste år.

Marias bedste resultater er sammen med sin kusine Emilie Francati, hvor de bl.a. har slået Iona Gaspar, der på det tidspunkt lå i top 10 på double-verdensranglisten. Og så er Maria den ukronede dronning af cheer leaders i dansk tennis. Man er ikke i tvivl hvis man har Maria på sit hold.

Begge spillere vil kunne begå sig på internationalt niveau i dag. Hvilket de også gør i det omfang det er muligt.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
- Simon Aaen udstiller malerier og skulpturer på Emmaus
- På næste fredag genåbner Mænds Mødesteder
- Vejvrede i Rønnede
- Faxe Blæserne spillede på to plejehjem
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst