Oplev Fromseiger Hockings i Folk i Hønsehuset

Onsdag 24. juni 2020 kl. 10:23

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Oplev Fromseiger Hockings i Folk i Hønsehuset
Fromseier og Hockings spiller i Hønsehuset

Oplev Fromseiger Hockings i Folk i Hønsehuset
Foreningen Sommersang på Møllegården afholder sommeren igennem folkemusikarrangementer på Møllegården der ligger på Eskilstrupvej 27 i Kongsted.

Der lægges ud med Fromseier/Hockings søndag den 12. juli kl. 15.00 og fortsætter med Harald Haugaard og Helene Blum den 16. august. Derefter kører foreningen igen med månedlige arrangementer, som inden corona-pausen.

Den 15. september bydes der på en overraskelse, den 25. oktober er det Søren Krogh & Janus Bechmann der underholder og den 4. december kigger Erik Grip forbi. Og inde i 2021, nærmere bestemt er det Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirup der står for musikken.

Dørene åbnes en time før koncertstart. Der kan købes øl, vand, vin og kaffe. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.

Billetter købes på Møllegården eller på billetto.dk.

Fromseier Hockings
Duoen Fromseier Hockings kommer fra den lille fynske landsby Øksendrup hvor de også driver en økologisk æbleplantage og et cideri.

Deres smukke melodier og sange er inspireret af deres omgivelser og folkene i dem. Stemmer og instrumenter blandes i et personligt univers med masser af groove og koncerten er bundet sammen af finurlige historier om musikken.

Ditte Fromseier og Sigurd Hockings mødte hinanden en sen aften på den Københavnske folkscene i 2003 imens de begge stadig var studerende. De var umiddelbart tiltrukket af hinandens stærke drive og intense musikalske energi.

Snart efter startede de deres første fælles band og siden da har de spillet sammen I mange forskellige konstellationer. I 2010 blev de inviteret til at optræde som duo på North Atlantic Fiddle Convention i Skotland og duoen Fromseier Hockings var en realitet. De fandt hurtigt at duoformatet for dem var en fantastisk måde at udfordre sig selv musikalsk og til at skabe ny musik I fællesskab.

Fromseier Hockings har turneret over det meste af verden og opbygget en sjælden intimitet i deres musik. De optræder i et levende, impulsivt og virtuøst legende sammenspil.

De modtog Danish Music Award Folk 2015 (Årets Musiker og Sanger) og Dansk Musiker Forbunds Livepris 2015.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Haslev Bios forpagter stopper på søndag
- Krea Deluxe blev Årets virksomhed 2020
- Royal Unibrew indgår millionaftale med Tivoli
- Fri som fuglen
- Klezmerduo spiller til adventskoncert
- Borger- og erhvervsforeninger i kamp for Østbanen
- Klar til åbning af smørrebrødsbutik
- Ildsjæle pyntede byen
- Bare rolig - julen kommer også til Faxe i år
- Julekoncert i Kongsted Kirke
- Hold øje med julelågen og vind en præmie...
- Benjamin Kjær genvandt Danmarksmesterskabet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst