Teestrup 4H indgår sponsoraftale med OK

Onsdag 24. juni 2020 kl. 10:03

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Teestrup 4H indgår  sponsoraftale med OK
Teestrup 4H har sammen med energiselskabet OK indgået en sponsoraftale, som skal være med til at styrke aktiviteterne for klubbens omkring 100 medlemmer.

Teestrup 4H’s medlemmer er alle mellem 3-18 år og har det tilfælles, at de elsker fællesskabet omkring aktiviteter i det fri. De børn og unge, der er medlemmer af klubben, lærer til dagligt om dyr, friluftsliv, sammenhold og positivt samvær trods forskelligheder.

Næstformand for Teestrup 4H, Marianne Rydeberg Aakær, er glad for aftalen, og hun håber, at sponsorsamarbejdet med energiselskabet OK kan være med til, at der bliver lidt højere til loftet.

- Vi har en liste med ting, som vi godt kunne tænke os, og det gælder både tilbehør til hestene, reparation af klubhuset, ny belægning og bedre belysning på ridebanen, siger Marianne Rydeberg Aakær.

Klubben skulle i år fejre 50-års jubilæum, men fejringen og festen er desværre blevet flyttet på grund af Coronaen.

Gratis at støtte
Sponsoraftalen betyder, at klubben får fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Teestrup 4H’s sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte børnene og de unge med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

- Lige nu har flere end 1.800 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Haslev Bios forpagter stopper på søndag
- Krea Deluxe blev Årets virksomhed 2020
- Royal Unibrew indgår millionaftale med Tivoli
- Fri som fuglen
- Klezmerduo spiller til adventskoncert
- Borger- og erhvervsforeninger i kamp for Østbanen
- Klar til åbning af smørrebrødsbutik
- Ildsjæle pyntede byen
- Bare rolig - julen kommer også til Faxe i år
- Julekoncert i Kongsted Kirke
- Hold øje med julelågen og vind en præmie...
- Benjamin Kjær genvandt Danmarksmesterskabet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst