Cello- og champagne- vandringer ved Stevns Klint

Onsdag 17. juni 2020 kl. 09:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Cello- og champagne- vandringer ved Stevns Klint
Jacob Shaw

Cello- og champagne- vandringer ved Stevns Klint
Anne Rosell Holt
Unik oplevelse: Få en helt unik oplevelse denne sommer, når Klintetours og Scandinavian Cello School tilbyder at opleve Stevns Klint til lyden af cellomusik i verdensklasse og med boblende champagne i glasset.

Natur i verdensklasse. Musik i verdensklasse. Champagne i glasset. Det er ren nydelse at deltage i en af sommerens seks Cello og champagnevandringer.
Bag turene står Anne Rosell Holt fra Klintetours.

- Jeg er dybt betaget af Stevns Klint, som virkelig har wow-faktor. De rå klinter, stilheden, udsigten over Øresund og så de spændende historier, der knytter sig til Stevns Klint, og som har betydet, at UNESCO har udpeget stedet til Verdensarv, siger Anne Rosell Holt, som mange kender fra hendes tid som sundhedskonsulent i Faxe Kommune.

Da Anne læste om Scandinavian Cello School i den lokale avis, tog hun kontakt til lederen Jacob Shaw, som er en internationalt anerkendt cellist. Efter i mere end 10 år at have spillet koncerter i hele verden, eksempelvis i Royal Albert Hall og Carnegie Hall, har Jacob nu bosat sig på Stevns, hvor skolen også har base.

Jacob var meget interesseret i at lave noget sammen, da han gerne vil lave flere lokale koncerter, og netop denne sommer var muligheden til stede, da hans internationale sommerturné måtte aflyses på grund af Corona-virus.

Gåsehud på hele kroppen

Anne og Jacob er nu gået sammen om at tilbyde hele seks Cello og champagnevandringer til sommer, da de virkelig tror på, at der vil være efterspørgsel på sådan en oplevelse.

- Jeg har aldrig selv været til en klassisk koncert, indrømmer Anne, men da Jacob satte buen til strengene og begyndte at spille, fik jeg gåsehud over hele kroppen. Det var simpelthen så smukt og medrivende. Om du ved noget om klassisk musik eller ej - det er ligegyldigt. Bare læn dig tilbage, lyt og nyd. Jeg lover dig, at det bliver en oplevelse, du aldrig glemmer.

Koncerten bliver afholdt i Boesdal Kalkbrud i et råt kridtmagasin fra dengang bruddet var aktivt. Til nogle af koncerterne vil Jacob akkompagneres af prisvindende unge cellist-talenter, som er på ophold på Scandinavian Cello School.

Prisen for billetten kan takket være støtte fra Stevns Kommunes Kulturpulje og Scandinavian Cello School holdes nede, så deltagerne kan nyde denne oplevelse for kun 255 kroner.

Turbeskrivelse

Vandretur og koncert er til dig, som vil opleve Stevns Klint til lyden af cellomusik i verdensklasse og med boblende champagne i glasset.

Man går fra Rødvig ad Trampestien, hvorfra man har storslået udsigt til klint, hav og himmel.

Guiden vil kort og levende fortælle dig om Boesdal Kalkbrud samt Stevns Klints berømte fiskeler, som indeholder rester efter den katastrofe, som medførte bl.a. dinosaurernes udslettelse.

I Boesdal Kalkbrud vil Jacob Shaw lade dig opleve en unik, intim koncert, og efter koncerten kan du nyde champagnen i Boesdals imponerende pyramide eller ved vandet med udsigt til klinten. Herefter går man tilbage til Rødvig.

Vandreturen er i alt ca. 4 km. Funktionsbesværede kan nyde koncerten og champagnen og få adgang med handicapbil til Magasinet.

Billetter købes via Klintetours hjemmeside: www.klintetours.dk

Datoer

Torsdag d. 9. juli, torsdag d. 16. juli, torsdag d. 23. juli, torsdag d. 30. juli, torsdag d. 6. august og torsdag d. 13. august. Alle dage klokken 15.00 til 17.30.
Man mødes i Krohaven - dvs. græsplanen på den modsatte side af Rødvig Kro og Badehotel, Østersøvej 8, 4673 Rødvig.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Generalforsamling og indslag om Coast Sarfari
- Kom med til en gudstjeneste - helt ude i skoven
- Skal du ikke have et hold med i Stafet for Livet?
- Vellykket håndboldskole
- Populær lokalbetjent stopper i Faxe Kommune
- Se de smukke fotografier fra bogen „Tågen Letter”
- Verdensmål Udvalget kommer med anbefalinger
- Simon fra Haslev er udtaget til landsholdet
- Torvedag i Haslev på lørdag
- Faxe Tennisklub i fem finaler
- Grafik af Torben Søborg på Haslev Bibliotek
- Rivierafesten blev en stor succes
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst