Ensemble Storstrøm giver koncert i Kultunariet

Onsdag 17. juni 2020 kl. 10:03

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ensemble Storstrøm giver koncert i Kultunariet
Ensemble Storstrøm

Faxe Kunst-og Musikforening har fået en appelsin ned i deres turban, fortæller formanden Hans Krarup.

Den kom fra Lolland, sendt fra Ensemble Storstrøm, de otte superprofessionelle musikere, der tilbød musikforeningen en HER og NU koncert for at fejre, at de igen, efter den gradvise åbning efter Corona-krisen, kan spille live koncerter for et begrænset antal tilhørere, inden ensemblet går på sommerferie.

Hans Krarup var ikke sen til at gribe appelsinen, og det betyder, at onsdag den 24. juni kl. 19.30 kan foreningen byde på sommerkoncert i Kultunariet, Søndergade 12 , Haslev.

Musikken, der skal klinge i den smukke sal, er 13 af norske Edvard Griegs „Lyriske Stykker” - en samling af i alt 66 små og mellemstore klaverstykker. F.eks. „Til Foråret”, „Sommeraften”, og „Bryllupsdag på Troldhaugen”. Nogle af disse har ensemblets pianist Jakob Westh arrangeret for ensemblet, nogle spiller han selv på Kultunariets nyanskaffede flygel.

Koncerten varer 50 minutter, og bagefter byder Faxe Kunst-og Musikforening på en forfriskning, inkluderet i billetprisen. Tilhørerne sidder med god afstand mellem stolerækkerne og kun på hver anden stol, og der appelleres til at holde god afstand.

Derfor sælges der kun max. 60 billetter på adressen www.faxekunstogmusik.dk. eller ved indgangen, kontant eller på MobilePay. Prisen er kun 50 kr. Indgangen åbnes kl.19. Billetsalget på nettet er allerede begyndt.

To dage før koncerten, mandag den 22. juni kl. 19, afholder Faxe Kunst-og Musikforening ordinær generalforsamling i Rollosalen i Rolloteket, Rådhusvej 4, Faxe. Dagsordenen følger foreningens vedtægter.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommercafé i Haslev Kirke med højskolesang
- Få dit arrangement på hjemmesiden haslev150.dk
- Røveri i Haslev i går
- Novo Nordisk Fonden støtter Hylleholt-lærers udviklingsarbejde
- Helende sommermorgener i Terslev Kirke
- Ny chef for kommunens Center for Sundhed & Pleje
- Så kom juniorerne i gang i Rønnede Golfklub
- Fantastiske oplevelser til halv pris hele sommeren
- Sam’s Pizza - nyt spisested i Haslev
- Veras Verden fejrer 1 års fødselsdag i weekenden
- Hils på Linse Kessler i Boghuset i Faxe
- Torvedag i Haslev på lørdag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst