Vidste du det? Nordea er stadig i Faxe...

Onsdag 10. juni 2020 kl. 09:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Vidste du det?  Nordea er stadig i Faxe...
Nordea „flytter ind” hos Danbolig i Faxe. Fra venstre: Filialdirektør Jesper Melby, bankrådgiver Simon Jensen, bankrådgiver Hanne Mejlby, leder af Danboligi Faxe Mads Werner og ejendomsmægler Nicoline Jørgensen

I november 2014 nedlagde Nordea filialen i Faxe, så ville kunderne have en snak ansigt til ansigt med en rådgiver, så måtte de tage til Næstved. Men nu er Nordea tilbage til Faxe.

Det er dog ikke, i hvert fald ikke i første omgang, i form af en rigtig filial. Nordea låner et lokale hos Danbolig og her vil man kunne møde en særdeles velkendt Nordeamedarbejder hver anden torsdag, nemlig Hanne Mejlby.

Hun bor i Faxe Ladeplads og har 33 års erfaringer i bankverdenen i bagagen. Hanne startede i Privatbanken i Faxe Ladeplads. Den blev senere til Unibank og i år 2000 til Nordea. Da filialen i Faxe blev nedlagt fulgte Hanne Mejlby med til Næstved, men er altså nu tilbage i Faxe hver anden uge.

Jesper Melby, der er filialdirektør i Næstved, fortæller at man har kontoret i Faxe, for at være nærværende for kunderne - og bliver Nordea dermed mere synlig i byen, og det måske giver flere kunder, så gør det jo ikke noget...

- Vi synes kunderne fra Faxe-området skal have muligheden for at kunne mødes med en bankrådgiver helt lokalt, siger Jesper Melby.

Meningen er at man kan ringe til Hanne Mejlby og bestille en tid til et møde i Faxe, men skulle man stikke hovedet indenfor, uden en aftale, så går det nok også, men så risikerer man dog at få lidt ventetid.

Hanne Mejlby kan kontaktes på telefon 5546 7019 eller mail til hanne.mejlby@nordea.dk

Af Torkild Svane Kraft


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Y’s Men endelig i gang igen efter Corona-pause
- RØNNEDE: Anholdt efter indbrud
- Sejre og nederlag til Faxe
- Sommercafé i Haslev Kirke med højskolesang
- Få dit arrangement på hjemmesiden haslev150.dk
- Røveri i Haslev i går
- Novo Nordisk Fonden støtter Hylleholt-lærers udviklingsarbejde
- Helende sommermorgener i Terslev Kirke
- Ny chef for kommunens Center for Sundhed & Pleje
- Så kom juniorerne i gang i Rønnede Golfklub
- Fantastiske oplevelser til halv pris hele sommeren
- Sam’s Pizza - nyt spisested i Haslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst