20 års jubilæum i en god fods tjeneste

Onsdag 10. juni 2020 kl. 09:22

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

20 års jubilæum i en god fods tjeneste
Annette har nu haft klinik i Karise i 20 år

Karise: I sidste uge, nærmere bestemt i onsdags, kunne Annette Przeklasa fejre 20 års jubilæum som fodterapeut i Karise.

Da hun åbnede klinikken i Karise var det på den modsatte side af Bredgade, men efter få år her, flyttede hun til den nuværende placering på Bredgade 3D.

Annette er uddannet på fodterapeutskolen i København og kan dermed kalde sig for statsautoriseret fodterapeut. De fleste patienter kommer i klinikken på Bredgade, men hun kører også ud til de patienter der ikke kan komme i klinikken, ligesom hun har patienter på plejehjem.

Mange af Annettes patienter har hun kendt lige siden hun startede, så hun har et helt specielt forhold til dem. Det bliver meget mere end at „ordne fødder”. Man får et nært forhold til patienterne, og det holder hun meget af.

Faktisk gør hun meget mere end man kan forvente. Her under coronanedlukningen blev hun kontaktet af en patient, der ikke kunne komme ud at handle, og ikke kendte nogen der kunne hjælpe hende - og hvad gjorde Annette så? Hun tog ud at handle for sin patient.

Eller også den gang hvor en patient havde problemer med sit fjernsyn. Så tog Annette kontakt til en anden patient, der straks tog ud og hjalp med fjernsynet. Så her handler det altså om meget mere end fødder...

I mange år har Annette boet i Karise, men nu er hun flyttet til Rødvig, blandt andet for at være tættere på datter, svigersøn og barnebarn - men klinikken i Karise, den bliver hvor den er, forsikrer Annette.

Der bliver ingen jubilæumsreception. Dels skal man jo undgå store forsamlinger, og dels så holder Annette Przeklasa meget mere af den daglige kontakt med patienterne end en stor fin reception.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ny erhvervsrådgiver i Møns Bank
- B&W i Haslev er stadig i Tornerosesøvn...
- Byggeri af fjernvarmeværk i Haslev er sat i stå
- Ole Nielsen fra Dansk Outlet søger medejer i Haslev
- Bestil en smuk buket og få den leveret på kirkegården
- Lokal udgiver bog
- Politiet: Pas på svindel-sms'er
- Patientbefordring - Region Sjælland
- Flyttede lige rundt om hjørnet
- Det gjorde ikke ondt eller noget
- Alsidigt 2021-program i Hygge- og Kulturklubben
- Alle plejehjemsbeboere er snart vaccineret
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst