Nu tør Hans-Willy godt signere sine bøger... VIDEO

Onsdag 3. juni 2020 kl. 08:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nu tør Hans-Willy godt signere sine bøger... VIDEO
Krimiforfatteren Hans-Willy Bautz signerer sin nyeste roman „Midsommermordene“ i Haslev Boghandel lørdag den 6. juni kl. 11-14 (Privatfoto)

Haslev: Bogsigneringen i forbindelse med udgivelsen af Hans-Willy Bautz’ nye kriminalroman, „Midsommermordene - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord“, skulle have fundet sted i marts måned.

Imidlertid satte coronakrisen en stopper for arrangementet i Haslev Boghandel. Forfatteren Hans-Willy Bautz, der er 73 år gammel, turde ganske simpelt ikke møde sit publikum.

ARTIKLEN FORTSÆTTER UNDER VIDEOEN


Med de lettelser, der er kommet fra regeringens side og udmeldingerne fra Statens Seruminstitut, vover han sig nu ud af sit frivillige karantænehi på Bøgevej og kommer i Haslev Boghandel lørdag den 6. juni klokken 11-14, hvor det ikke alene vil være muligt at erhverve den nyeste roman med dedikation, men også de tre foregående.

Desuden vil boghandler Steen Wisler også hjemtage de to krimier af den tyske forfatter Harald Jacobsen, som Hans-Willy Bautz har oversat fra tysk til dansk med titlerne „Sommerhusmordet“ og „Giftaffald“.

Hans egen krimi, „Sommerhusmordet“, tager sin begyndelse ved sankthansfesten i Sandgraven foran Bjerget i landbyen Helberskov ved Als Odde tæt ved udmundingen af Mariager Fjord.

I bålet ligger der en ældre tysker, der er blevet skuddræbt med ammunition fra Anden Verdenskrig, hvor tyskerne stod på Bjerget. Krimien er en kombination af nutid og noget historisk, hvor der er en klar forbindelse til tyskernes besættelse af Danmark.


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Guldgravning for børn på Haslevs nye ”strand”
- Politiet efterlyser fortsat Frederik Dal Hansen
- Hvem skal have årets handicappris?
- Haslev: God snak om trafikkultur
- Har ikke tabt en hjemmekamp i næsten to år
- Nu er man gået i gang med Viften 2 i Haslev
- Per Nøddebo er blevet guvernør i Rotary Sjælland
- Den allerførste translokation på FGU i Faxe
- Sommertennis og landsholdsspillere i Haslev
- De blå Haslevspejdere har været på Sommerspejd
- Massage og wellness på den skønne naturlejrplads
- Y’s Men endelig i gang igen efter Corona-pause
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst