Hvem skal føle sig til grin, Henrik Friis

Onsdag 27. maj 2020 kl. 10:42

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hvem skal føle sig til grin, Henrik Friis
Indlæg af:
Michael Rosendahl
Medlem af byrådet for Venstre
Troelstrupvej 3,
Haslev


Jeg læste med forbløffelse i april, at Henrik Friis fra SF synes, at forældrene til børnene i vores daginstitutioner skal føle sig til grin! Hvad er SF’s motiv for at udlægge en stigning på 32 pædagoger og pædagogmedhjælpere til noget, man bør føle sig til grin over?!

Sidste år kom der 32 flere pædagoger/pædagogmedhjælpere i Faxe Kommunes daginstitutioner. Det var også tiltrængt efter år med normeringer - som måske på papiret så fornuftige ud - men i den virkelige verden ikke hang sammen.
Derfor blev det vedtaget at tilføre daginstitutionsområdet ekstra 9 mio. kr i budgetforliget for 2019. Penge, som i 2019 er blevet udmøntet i flere pædagoger/pædagogmedhjælpere i vores daginstitutioner.

Jeg er sikker på, at 32 ekstra medarbejdere gør en forskel for børn, forældre og travle kollegaer. Når Henrik Friis sår tvivl hos forældrene og personalet, så sender det et meget uansvarligt signal!

Samme uansvarlighed fra SF gentog sig på sidste byrådsmøde. Her ville SF ikke deltage i at finde de nødvendige besparelser på kommunens budget, men opfordrede i stedet kommunen til at lade stå til og så tage de konsekvenser det måtte få.

Hvis politikerne bare lader stå til når kommunen skal styre sin økonomi - så vil borgerne for alvor få anledning til at føle sig til grin!

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Skriget
- Lokale skal byde på opgaver på Femern
- Farlig følelse af Faxe
- Den gode hyrde
- E-sport i HTT??!!
- Trafikal infrastruktur - et spørgsmål om byudvikling
- Østbanen renoveres måske ikke
- Magtfuldkommenhed og rønnebær
- Vi vil indbyde til borgermøde om solceller
- Tunnelanlæg i Karise - tanker om magtfuldkommenhed
- Miljøstyrelsen går soleklart imod byrådsmedlemmernes beslutning
- Omfattende analyse af folkeskolen er nødvendig
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst