Lægens bord

Fredag 22. maj 2020 kl. 11:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Lægens bord
Indlæg af:
Niels Østrup Olsen
Søvej2,
Faxe Ladeplads


Som 71 årig er jeg vist i gruppen af svage og yderst sårbare stakler, og coronaen truer med at afkorte mit liv. Ingen læge har nogensinde frelst noget menneske fra døden, kun forlænget eller forbedret hans liv her på jorden.

Jeg har nu røget i 50 år og må være undtagelsen, der bekræfter alle de statistiske „sandheder” om røg som årsag til ustyrligt meget ondt. I min ensomhed er røgen en uundværlig afstressende faktor. I øvrigt har jeg undfanget en hypotese: Da røg, tjærestoffer og nikotin skader mine celler, vil røgen vel også skade i det mindste bakterier og måske virus. Virus er jo indkapslet på en særlig vis, som vist muliggør en rejse med meteor ved 0 grader Kelvin, så måske er corona virus ligeglad med min piberøg.

Dog påstås det jo, at sprit kan dræbe virus. Når jeg har været i Brugsen afspritter jeg min hals ved hjemkomsten. Har en glimrende Strohrum, 85 % sprit til formålet. Gætter på at al corona virus i mine luftveje må dø.

Spar mig i øvrigt for den totalitære stat, hvor sundhedsfascismen allerede hersker. Lad os alle bære ansvaret for eget liv.

Når liv står mod liv er det nødvendigt at træffe valg. Lille Mettes nedlukning har nok forlænget livet for nogle tusinde i min aldersgruppe, men i halen på nedlukning, indespærring og ophør af operationer forringes livskvaliteten for ustyrligt mange mennesker og måske ser vi vold mod kone og børn.

Tyskland har skadestuerne rapportret et stort antal børn med skader, der kan skyldes forældrenes vold. Så jeg på ZDF for leden dag. Konsekvenserne af nedlukningen er uoverskuelige og når krybben er tom bides hestene.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Pårørendevejledning skal også være for børn
- Fritiden forsvinder...
- Blomsterhilsen til Park og Vej
- Alternativt budget fra S, SF og Enhedslisten
- Ole Vive svarer
- Til borgmester Ole Vive
- Turbo på velfærden
- Natur og turisme frem for vindmøller
- Lokallistens indflydelse på budget 2021
- De nødvendige omfartsveje i Haslev
- Gode konservative aftryk på budget 2021
- Budget 2021 - at turde tage ansvar
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst