Mere trafikpolemik

Tirsdag 19. maj 2020 kl. 13:16

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mere trafikpolemik
Indlæg af:
Bente og Ib Jørgen Appel
Ålebækvej 6,
Ulse.


Det har undret os, at Byrådet stadigvæk tror, at nordvendte ramper til motorvejen ved Ulse skulle løse trafikproblemet ved Bråbyvej, når uafhængige trafikanalyser peger på bedre løsninger. En kørsel ad omfartsvejen forbi Ulse vil forlænge afstanden fra Haslev til København med 8 km. De fleste billister vil derfor stadig vælge den nordlige tilkørsel efter Freerslev. Dette har også et tidligere medlem af Teknisk Udvalg for et par år siden gjort opmærksom på i et indlæg i Haslev-Faxe Posten.

Med forundring læser vi også i Grundejerforeningen Bregnevangs indlæg i Haslev-Faxe Posten, at der ikke er borgere i Faxe Kommune, der vil blive generet af trafikanlæg med nordgående ramper ved Ulse. Der er 17 huse i landsbyen Ulse, som allerede lider under den tiltagende trafik på motorvejen, og husene i byens østlige del vil blive usælgelige, hvis projektet gennemføres.

Desuden glemmer Grundejerforeningen i sin redegørelse for planerne om nordvendte ramper ved Ulse, at Vejdirektoratet i deres seneste Sammenfattende rapport om motorvejsanlægget Næstved-Rønnede ikke længere medtager ramperne ved Ulse.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lægens bord
- Mere trafikpolemik
- Magtens tredeling stinker i det åbne land
- Mere støtte til lokalaviser er nødvendig
- DF-virkelighedsforvanskning? Døm selv…
- Udligningsreform med mangler
- Socialdemokratisk trafikpolemik eller DF-virkelighedsforvanskning?
- Den økonomiske situation i Faxe Kommune
- Socialdemokratisk trafikpolemik
- Øgede udgifter på skoleområdet
- Økonomi og frugtsalat
- Dårlig økonomi i Faxe Kommune
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst