Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev

Onsdag 20. maj 2020 kl. 08:54

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
Mette Barfoed og Energipsykologi Danmark er nu hjemmehørende på Hjortevej 7 i Haslev

Mette Barfoed er netop flyttet til Haslev fra Sorø, og dermed er der kommet en uddannelse og et behandlingstilbud til byen.

Mette driver nemlig Energipsykologi Danmark, hvor hun tilbyder kurser, uddannelse og behandling i selvudvikling og traumeterapi.

Energipsykologi handler om samspillet mellem energi og psykologi, og Mette Barfoed er selv uddannet i England af Karl Dawson, som er den helt store indenfor energipsykologi, ifølge Mette.

Energipsykologi kobler det følelsesmæsige og det fysiske. Så når vi f.eks. har ondt i maven af skræk (fysisk), er der en følelsesmæssig årsag baseret på en negativ oplevelse.

- Vi arbejder os blidt ind til den negative oplevelse, som er årsag til vores ubehag. Når vi finder ind til kernen, har vi mulighed for at få en ny forståelse og ændre den fastlåsning af f.eks. en skræk, der sidder i maven, fortæller Mette Barfoed.

Energipsykologi er således forbindelsen mellem sygdom og traumer. Den mest udbredte form for energipsykologi er EFT (Tapping) - og EFT er det, Mette underviser i kombination med overbygning Matrix Reimprinting, der ligeledes er en energipsykologisk traumeterapi-model.

Man kan komme i behandling hos Mette Barfoed i hjemmet i Haslev - og det gælder både voksne og børn. Faktisk er hendes speciale børn og unge med forskellige udfordringer.

Og her må man sige, at hun virkelig ved hvad hun taler om. Mette, og hendes mand der er ingeniør, har tre voksne piger, hvoraf de to har sjældne handicaps. Den ene datter arbejder i øvrigt hos Tulles Legetøj - et helt fantastisk sted, siger Mette med et stort smil.

Udover behandlinger kan man også blive uddannet og tage kurser hos Mette Barfoed. Hun er den eneste i Danmark der har fået lov til at undervise efter Karl Dawsons internationale akademi.

Uddannelsen og kurserne foregår primært på Sjælland - men vil man have uddannelsen et mere eksotisk sted, så kan man også få det, for Mette, og hendes mand, har en stor bolig på Mallorca, hvor der også afholdes kurser.

Mette Barfoed har arbejdet med Energipsykologi i rigtig mange år og uddannet andre de seneste seks år. Og blandt hendes elever finder man mange forskellige mennesker, ikke mindst mennesker der til daglig har forskellige problemer tæt inde på livet, som f.eks. lærere og læger.

Du kan læse mere om behandlinger, kurser og uddannelse på energipsykologidanmark.dk

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Haslevs historie kører på lysende skinner
- Hvem skal have årets handicappris?
- Almost Irish - jyder med den irske lyd
- Bog om Veteranbussen præsenteres
- Racercyklerne sættes væk - mtb’erne støves af
- Bliv indsamler for Røde Kors i hele kommunen
- Kulturnatten aflyst - men et par ting gennemføres i kirken
- International musikudgivelse fejres i Faxe Ladeplads
- Hovmod i Freerslev Kirke
- Pop-up Opera i Faxe, Haslev og på Stevns
- Kunsten at leve med demens
- Svømning for gravide og forældre med babyer
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst