Kære erhvervsdrivende og borgere

Torsdag 14. maj 2020 kl. 13:35

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kære erhvervsdrivende og borgere
Indlæg af:
Ib Elberg
Formand Faxe Erhvevsforening


Som formand for Faxe Erhvervsforening, føler jeg det er tid til eftertænksomhed og sammenhold.

Hvad kommer denne helt nye og noget anderledes verden vi bevæger os i til at betyde for os? hvad betyder den for lokalsamfundet? Virksomhederne? og ikke mindst for den enkelte person og familie?

Jeg er af den klare opfattelse, at vi under denne Corona pandemi lærer rigtig meget, og er blevet overrasket over, hvor hurtigt alt kan blive vendt på hovedet, og kan ændre sig over en nat.

Jeg føler også det er en tid hvor vi bogstaveligt rykker tættere sammen, ikke fysisk, men på den måde vi handler og agerer på.

Detailhandlen og mange virksomheder lider hårdt under denne pandemi, og ingen ved reelt hvor længe, den vil vare, og hvor dybe og lange spor den vil trække i sandet.

Men en ting er helt sikkert, det fundament som vort lokalsamfund bygger på, med de muligheder vi nu forventer os, er under pres og forandring.

En god stærk detailhandel i byen, stærke virksomheder i lokalområdet er fundamentet for skabelsen af byliv, som igen er afgørende for turister, gæster, medarbejdere, og borgere i byen unge som gamle.

Faxe erhvervsforening har derfor allerede inden denne Pandemi krise, haft stor fokus på at inddrage borgere og andre interessenter i byen, vi vil gerne som forening endnu tættere på dem som bruger byen.

Du som borger, kan med et medlemskab være med til sikre, bevare, og udvikle lokalsamfundet, støtte detailhandlen, sikre at Faxe by også er en hyggelig handelsby mange år fremover.

Der vil til kommende generalforsamling komme forslag om ændring af foreningens navn til: Faxe Borger og Erhvervsforening. Vi ser frem til mange nye medlemmer og deres støtte til lokalsamfundet, detailhandlen og virksomhederne, de har hårdt brug for det i disse tider og tiden fremover.

Håber alle derude har det godt, og vi snart kan få en normalisering, til gavn for alle.


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Mæt af dage fældes det store træ ved stationen
- Redaktionen bliver større
- Kulturnatten i Haslev er AFLYST
- Bilvask og løb i Haslev hjælper heksebørn i Nigeria
- Nu kan du købe den flotte Haslev byplakat
- Outlet fejrer et år i Haslev
- Åbent brev til borgmester Ole Vive, Faxe
- Haslevs jubilæumsfest 4. oktober gennemføres ikke
- Faxe Ladeplads Idrætsforening modtager 310.000 kr. fra Nordea
- 189 km/t på Vordingborgvej
- Kom direkte ind fra gaden og bliv døbt...
- Rundtur i Haslev med telefon og QR-koder
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst