Har du hestene til det omrejsende cirkus?

Onsdag 20. maj 2020 kl. 13:32

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Har du hestene til det omrejsende cirkus?
Karsten Mathiasen har både cirkustelt og vogn - men mangler et par rigtige heste til at trække den

Har du hestene til det omrejsende cirkus?
Det er jo ikke sjovt at køre hestevogn med traktor - så har du et spand heste?
Karsten Mathiasen, indehaver af Cirkus Bella Donna, og bosiddende ved Orup, har i mange år drømt om at lave et cirkus med hestevogn.

- Jeg bliver jo ikke yngre med tiden, så jeg skal jo gøre det, mens jeg stadig er i fuld vigør. Jeg er kommet så langt, at jeg har købt en prærievogn, og har fået lavet en ny flot presenning til den, siger Karsten, og fortsætter:

- Og jeg har afhændet de to heste, som jeg ikke kunne bruge til noget, så nu har jeg plads til at håbe på et samarbejde med nogen som har et hestespand, og som kan forstå den romantiske drøm, det er at køre med hestetrukket cirkus.

Cirkusdirektøren har fået syet et lille 50 m2 letvægtstelt til formålet. Han kan tilbyde græsning til et hestespand plus tonsvis af prima økologisk græs. Karsten har endvidere ca. 7 tdr. land vedvarende græs. Folden går op til en lille plantage, og der er en lille høj at gå op på. Der er også et godt skur til at ligge og hvile i halmen i.

- Mit sted ligger meget naturskønt med udsigt til Præstø Fjord. Hvis du har børn, er det et eldorado for dem. Det er lidt af et legeland her, svævebane m.m. Om sommeren har vi prærievognen til at stå ude på marken foran huset sammen med et par tipier. Sidste sommer sov jeg selv i tre uger i vognene, og jeg har aldrig sovet bedre. Jeg tænkte „Hvad skal jeg egentlig med et hus”.

Hvis du er interesseret, indbyder Karsten dig til at være med på turen, måske 14 dage i juli, hvor man laver en deleaftale om indtægter.

- Jeg vil også kunne køre hestene selv, da jeg er vokset op med heste, og jeg har taget et kuskekursus hos Lise Lotte Watson. Jeg meldte mig ind i Bromme Køreforening på grund af denne drøm om at finde nogen at lave hestetrukket cirkus sammen med. Jeg er ikke umiddelbart indstillet på at købe et hestespand, før jeg har prøvet det i praksis.

- Nu må vi se hvor meget, der bliver åbnet op for. Vi kan jo altid køre en lille prøvetur, slutter Karsten Mathiasen.

Du kan finde adresse og telefonnummer på hjemmesiden www.bella-donna.dk

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Mæt af dage fældes det store træ ved stationen
- Redaktionen bliver større
- Kulturnatten i Haslev er AFLYST
- Bilvask og løb i Haslev hjælper heksebørn i Nigeria
- Nu kan du købe den flotte Haslev byplakat
- Outlet fejrer et år i Haslev
- Åbent brev til borgmester Ole Vive, Faxe
- Haslevs jubilæumsfest 4. oktober gennemføres ikke
- Faxe Ladeplads Idrætsforening modtager 310.000 kr. fra Nordea
- 189 km/t på Vordingborgvej
- Kom direkte ind fra gaden og bliv døbt...
- Rundtur i Haslev med telefon og QR-koder