Svalebækgård Landbørnehave har oprettet en førskole

Fredag 15. maj 2020 kl. 15:28

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Skolestart: Havde der været normale tilstande i Danmark, og resten af verden, var de børn der skal til at starte i skole, allerede begyndt i skolen, men det er som bekendt udskudt pga. Corona. Skolestarten er rykket til 3. august.

Det var der mange børn, og forældre, der var kede af, men situationen taget i beretning, må det jo nok være en rigtig beslutning.

På Svalebækgård Landbørnehave har man dog sørget for at børnene alligevel kommer „i skole”. Her har man nemlig oprettet en førskole i et stort telt med gulv og det hele - og indrettet som et lille klasselokale.

Skolebørnene skulle have fløjet fra reden den 1. maj, og mange nye børn var klar til at starte i børnehaven, så da de skulle beholde førskolebørnene i en periode længere, måtte der tænkes kreativt for at få plads til alle.

Derfor teltet - der altså er indrettet til skole, med borde og stole, ligesom børnehaven har købt penalhus, blyanter, blokke og poser/tasker til alle.

Hver formiddag er der „undervisning” for de store børn, der startede med at skrive deres eget navn på et navneskilt.

Børnehaven har kontaktet en skole for at høre hvad de kunne gøre, for at gøre børnene bedst muligt klar til den rigtige skolestart til august.

- Det er så vigtigt, at de store børn føler sig som „store børn” og det er så fedt at kunne give dem de her tilbud. Man kan jo ligeså godt få de ekstra tre måneder til at gå positivt og godt for børnene. Og det må man sige det gør, siger Svalebærgård Landbørnehaves ejer og leder Britta Johnsen.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Mæt af dage fældes det store træ ved stationen
- Redaktionen bliver større
- Kulturnatten i Haslev er AFLYST
- Bilvask og løb i Haslev hjælper heksebørn i Nigeria
- Nu kan du købe den flotte Haslev byplakat
- Outlet fejrer et år i Haslev
- Åbent brev til borgmester Ole Vive, Faxe
- Haslevs jubilæumsfest 4. oktober gennemføres ikke
- Faxe Ladeplads Idrætsforening modtager 310.000 kr. fra Nordea
- 189 km/t på Vordingborgvej
- Kom direkte ind fra gaden og bliv døbt...
- Rundtur i Haslev med telefon og QR-koder
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst