Socialdemokratiet vil have to lokale i Regionsrådet

Onsdag 13. maj 2020 kl. 09:06

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kathrine Monsrud Ekelund - foto: Josefine Madsen, enife.dk

Faxe Kredsen: To Socialdemokrater fra Østsjælland i det nye Regionsråd Sjælland fra 1. januar 2022 - det er Socialdemokratiets håb.

Én fra Faxe Kommune og én fra Stevns kommune - det er målet for Socialdemokratiet i Faxe Kredsen, som opstiller to stærke kandidater til Regionsrådsvalget for Sjælland ved valget i 2021.

Kandidaterne er Kathrine Monsrud Ekelund er indstillet af Rønnede, Dalby & Omegns partiforening og bosiddende i Faxe Kommune. Kathrine er cand. Mag. i Litteraturvidenskab. Har mange års erfaring fra regionale og interregionale udvalg i Region Sjælland.

Steen S. Hansen er indstillet af Stevns Partiforening, og bosiddende i Hårlev. Steen er Politiassistent, medlem af Kommunalbestyrelsen på Stevns i mere end 14 år, 1. viceborgmester, udvalgsformand for Børn, Unge og Læring.

Faxe Kredsens formand Jens Georg Bage udtaler:

- Socialdemokratiet i Faxe Kredsen har sat sig som mål at få valgt to kandidater til Region Sjælland i 2022. Vi stiller med to stærke kandidater, og hvis man kigger på stemmetal, så er målet realistisk, og vi kan få valgt to kandidater fra Østsjælland.
Ved at opstille en kandidat i hver af de to kommuner er det vores overbevisning, at de hver især kan trække de nødvendige stemmer og vores erfaringer fra Folketingsvalget i 2019, hvor Faxe Kredsen for første gang i mange år fik valgt en folketingskandidat gør os optimistiske.

Begge kandidater skal godkendes af medlemmerne på Socialdemokratiets opstillingsgeneralforsamling, hvor datoen endnu ikke er besluttet pga. Coronakrisen.


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvem skal have årets handicappris?
- Almost Irish - jyder med den irske lyd
- Bog om Veteranbussen præsenteres
- Racercyklerne sættes væk - mtb’erne støves af
- Bliv indsamler for Røde Kors i hele kommunen
- Kulturnatten aflyst - men et par ting gennemføres i kirken
- International musikudgivelse fejres i Faxe Ladeplads
- Hovmod i Freerslev Kirke
- Pop-up Opera i Faxe, Haslev og på Stevns
- Kunsten at leve med demens
- Svømning for gravide og forældre med babyer
- Permatopias store sal Loen åbner med top-jazz
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst