Socialdemokratiet vil have to lokale i Regionsrådet

Onsdag 13. maj 2020 kl. 09:06

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kathrine Monsrud Ekelund - foto: Josefine Madsen, enife.dk

Faxe Kredsen: To Socialdemokrater fra Østsjælland i det nye Regionsråd Sjælland fra 1. januar 2022 - det er Socialdemokratiets håb.

Én fra Faxe Kommune og én fra Stevns kommune - det er målet for Socialdemokratiet i Faxe Kredsen, som opstiller to stærke kandidater til Regionsrådsvalget for Sjælland ved valget i 2021.

Kandidaterne er Kathrine Monsrud Ekelund er indstillet af Rønnede, Dalby & Omegns partiforening og bosiddende i Faxe Kommune. Kathrine er cand. Mag. i Litteraturvidenskab. Har mange års erfaring fra regionale og interregionale udvalg i Region Sjælland.

Steen S. Hansen er indstillet af Stevns Partiforening, og bosiddende i Hårlev. Steen er Politiassistent, medlem af Kommunalbestyrelsen på Stevns i mere end 14 år, 1. viceborgmester, udvalgsformand for Børn, Unge og Læring.

Faxe Kredsens formand Jens Georg Bage udtaler:

- Socialdemokratiet i Faxe Kredsen har sat sig som mål at få valgt to kandidater til Region Sjælland i 2022. Vi stiller med to stærke kandidater, og hvis man kigger på stemmetal, så er målet realistisk, og vi kan få valgt to kandidater fra Østsjælland.
Ved at opstille en kandidat i hver af de to kommuner er det vores overbevisning, at de hver især kan trække de nødvendige stemmer og vores erfaringer fra Folketingsvalget i 2019, hvor Faxe Kredsen for første gang i mange år fik valgt en folketingskandidat gør os optimistiske.

Begge kandidater skal godkendes af medlemmerne på Socialdemokratiets opstillingsgeneralforsamling, hvor datoen endnu ikke er besluttet pga. Coronakrisen.


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Faxe Kommunes Arkiver genåbner
- Ydelseskontoret (sygedagpenge) holder lukket
- Mesterbageren sætter gang i Haslev på fredag
- Biografen Kanten åbner lørdag
- Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
- Har du hestene til det omrejsende cirkus?
- Hurtigere internet i Dalby og udsat generalforsamling
- To varetægtsfængslet efter biltyveri
- Udvalg i arbejdstøjet: Verdensmålene helt lokalt
- Jeg cykler der op, og så skal min mor på cykeltur
- Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
- Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst