Så vender de kajakken

Onsdag 13. maj 2020 kl. 08:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Så vender de kajakken
Kajaksejlads er ikke noget for tøsedrenge og sarte piger, så de startede før generalforsamlingen med en tur på Faxebugten, i et forrygende hagl- og regnvejr. Foto: Helle Reumert

Så vender de kajakken
Havkajaksejlads giver gode muligheder for et supersammenhold, både til søs og når kajakkerne skal på land igen. Foto: Helle Reumert
Faxe Ladeplads: Der er virkelig aktive mennesker i og omkring Faxe Ladeplads, selv i disse Corona-tider.

Lørdag startede endnu en aktivitet da en flok på syv holdt stiftende generalforsamling på Faxebugtens Kajak Klub (FBKK) i styrtregn og haglvejr på Sejlklubbens næsten tørre terrasse. Den lille flok var nøjagtigt forudbestemt til at være indenfor Corona-lovgivningens rammer.

- Klubbens formål er at drive havkajak-roning med værdierne, sikkerhed, fællesskab og frihed i det fantastiske vandområde vi har omkring Faxe Ladeplads, siger Michael Bardram der var en af initiativtagerne.

Det hele foregik i en hyggelig atmosfære trods vejrgudernes spytten og sprutten. Egentlig var generalforsamlingen sat til bænkene ved Sydstranden, men med velvillig assistance fra Sejlklubben kunne de syv kravle i læ under klubbens terrasse.

- Vi regner med at den spæde start hurtigt vokser sig større. Vi ved at der er mange havkajaksejlere i vores område og de skal være velkomne hos os, siger Kasper Luffe, der både er erfaren kajakroer og forstander på Brøderup Efterskole.

Formand for FBKK er Michael Bardram og med i bestyrelse er Kasper Luffe, Sven Michaelsen og Jakob Klausen. Kajakklubben kan kontaktes på info@fbkk.dk.

van

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Haslevs historie kører på lysende skinner
- Hvem skal have årets handicappris?
- Almost Irish - jyder med den irske lyd
- Bog om Veteranbussen præsenteres
- Racercyklerne sættes væk - mtb’erne støves af
- Bliv indsamler for Røde Kors i hele kommunen
- Kulturnatten aflyst - men et par ting gennemføres i kirken
- International musikudgivelse fejres i Faxe Ladeplads
- Hovmod i Freerslev Kirke
- Pop-up Opera i Faxe, Haslev og på Stevns
- Kunsten at leve med demens
- Svømning for gravide og forældre med babyer
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst