Star Wars fanfilm optaget i Faxe Kalkbrud

Onsdag 13. maj 2020 kl. 10:03

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

I en tid langt langt borte, hvor de var muligt at samle sig flere mennesker startede fanfilms projektet StarWars Shrouded Destiny.

- Vi samlede os i Faxe Kalkbrud, hvor vi filmede en stor del af vores scener. Og det smukke hvide landskab og blå vand, tog os med ud i en planet langt langt borde, fortæller Jasmin Christensen fra filmprojektet.

ARTIKLEN FORTSÆTTER UNDER VIDEOEN


Der var ikke mindre end 300 frivillige mennesker på projektet, der sammen skabte verdens største fanfilm - og det fandt altså sted i Faxe. Gruppen er en blanding af nye talenter fra f.eks. skoler, og garvede filmfolk og skuespillere, som har været i branchen i mange år - som for eksempel Lars Mikkelsen.

Normalt ville de nok ikke have mødtes på så stor en fanfilm som dette, men passionen bragt dem sammen. Passionen for projektet og kærligheden til det, er det som har holdt dem i gang i alle disse år.

- I 2018 skulle man dukke hovedet, da de første optagelser fandt sted, for der fløj de første stuntmænd rundt over hovedet på crewet i et studie på Østerbro i København. Sidenhen har produktionen bevæget sig rundt i den smukke danske natur, herunder Faxe Kalkbrud, fortæller Jasmin Christensen.

Stor tak til lokale kræfter

- Projektet kunne ikke have været gennemført uden den enorme lokale støtte fra byen og jeres virksomheder. Derfor skal der lyde en stort tak til, Danhostel Faxe, Faxe Ladeplads Camping og Mad Synergi, siger Jasmin Christensen. Dertil kommet et økonomisk bidrag fra Faxe Kommune.

Ligeledes har nabokommuner også være rigtig søde til at hjælpe - Klintholm Marina Park Cabins, Møns Klint Resort og Camping samt Slagter Stig og Støberiet. Alle virksomhederne har sørget for god forplejning og ophold.Du kan læse mere om filmen på facebook - søg på StarWars Shrouded Destiny.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Haslevs historie kører på lysende skinner
- Hvem skal have årets handicappris?
- Almost Irish - jyder med den irske lyd
- Bog om Veteranbussen præsenteres
- Racercyklerne sættes væk - mtb’erne støves af
- Bliv indsamler for Røde Kors i hele kommunen
- Kulturnatten aflyst - men et par ting gennemføres i kirken
- International musikudgivelse fejres i Faxe Ladeplads
- Hovmod i Freerslev Kirke
- Pop-up Opera i Faxe, Haslev og på Stevns
- Kunsten at leve med demens
- Svømning for gravide og forældre med babyer
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst