Sammen hver for sig - også på Karise Efterskole

Tirsdag 5. maj 2020 kl. 08:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Sammen hver for sig - også på Karise Efterskole
Ovenfor: Lærere fra Karise Efterskole besøgte alle elever og havde en lille gave med - og der blev holdt afstand...

Sammen hver for sig - også på Karise Efterskole
Sammen hver for sig - men det lunede at få besøg fra efterskolen
Medarbejderne fra Karise Efterskole har kørt rundt på hele Sjælland og afleveret en lille gave til eleverne.

Alle elever er stadig sendt hjem på grund af Corona og efterskolen mangler sit sædvanlige liv. Gangene er tomme og det eneste man kan høre, er skolesekretæren der arbejder på sin computer og selvfølgelig pedellen der får repareret en hel masse ting.

Men tiden står næsten stille og selvom der foregår masser af fjernundervisning, så bliver det jo aldrig det samme. Den daglige kontakt med eleverne er rigtig svær at holde og derfor besluttede efterskolen at alle lærerne tog ud og besøger eleverne.

- Vi har lavet en lille personlig pakke til hver elev der blandt andet indeholder lidt chokolade, et brev og en t-shirt med teksten SAMMEN HVER FOR SIG. Vi savner vores elever helt vildt meget og det er rigtig dejligt lige at sige hej til dem igen, selvfølgelig på afstand, fortæller Cecilie der er lærer på Karise Efterskole.

Karise Efterskole har været uden elever siden Mette Frederiksen lukkede Danmark ned i marts. Lærerne har som alle andre lærere arbejdet hjemmefra og via fjern-
undervisning haft daglig kontakt med de unge mennesker.

- Det er klart at det ikke er optimalt, men vi lægger os i selen for at skabe de bedste rammer for vores elever i det daglige. Vores medarbejdere gør det rigtig godt og den digitale fjernundervisning er kommet godt ind under huden på både elever og lærere, fortæller Troels Brandt der er forstander på Karise Efterskole og tilføjer:

- Fredag den 24. april havde jeg 100 dages jubilæum som Forstander på Karise Efterskole og som det ser ud i øjeblikket er jeg forstander på en tom efterskole.
Det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med, fordi efterskoler laves i fællesskab og vores fællesskab mangler det helt bærende lige nu, nemlig eleverne. Så der er ikke andet at gøre end at overholde de regler der er udstukket så smitten ikke spreder sig og vi kan få hverdagen tilbage og eleverne kan afslutte deres efterskoleophold ordentligt.

www.kariseefterskole.dk

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Slåskamp på Vinkældertorvet
- Find en nisse og tag den med hjem i varmen
- Eventyr og musik gik hånd i hånd
- Flugtbilist varetægtsfængslet
- Spejdere sælger juletræer
- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst