Din Tøjmand er blevet til Tøjmanden Faxe

Fredag 1. maj 2020 kl. 11:17

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Din Tøjmand er blevet til Tøjmanden Faxe
Ib Elbergs forretninger er nu blevet til „Tøjmanden”

Det er en speciel tid vi lever i. Meget er forandret, og meget vil blive forandret. For nylig erklærede Dresspartner sig konkurs - og det var dem der drev kæden Din TøjMand.

Det er den kæde Ib Elberg har været med i i rigtig mange år. Ib Elberg driver, sammen med Andreas Nøddeskov, tøjforretningen i Faxe og sammen med sin søn, Thomas Elberg, driver han forretning i Store Heddinge.

Inden Dresspartner gik konkurs, og inden Corona holdt sit indtog, havde Ib, Andreas og Thomas dog besluttet at træde ud af indkøbskæden, men da „opsigelsesvarslet” er meget langt, ville en udtræden dog først finde sted sidst på året, men med Dresspartners konkurs må der nu tænkes hurtigt.

Rettighederne til navnet Din TøjMand er overtaget af kæden Mr. der har hjemsted i Kolding. 41 butikker fra den gamle Din TøjMand har besluttet at blive i kæden - men ikke Ib Elberg og Co.

Heldigvis er kæden Mr. meget samarbejdsvillige, hvorfor Tøjmanden i Faxe og Store Heddinge har fået lov til at benytte it-systemet i de kommende tre måneder.

- Der er intet uvenskab mellem os og Mr. Vi bliver behandlet godt, understreger Ib Elberg.

Men det ændrer ikke ved, at Ib, Andreas og Thomas nu må arbejde på højtryk for at finde ud af hvad der skal ske fremadrettet - om de vil være med i en indkøbsforening eller om de skal vælge at stå på helt egne ben.

Dog ligger én ting helt fast. Tøjmanden i Faxe og Store Heddinge vil bestå og fortsat sørge for at byernes mænd er klædt ordentligt på - ligesom der bestemt ikke ændres på den gode service som de to forretninger er kendt for.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvem skal have årets handicappris?
- Almost Irish - jyder med den irske lyd
- Bog om Veteranbussen præsenteres
- Racercyklerne sættes væk - mtb’erne støves af
- Bliv indsamler for Røde Kors i hele kommunen
- Kulturnatten aflyst - men et par ting gennemføres i kirken
- International musikudgivelse fejres i Faxe Ladeplads
- Hovmod i Freerslev Kirke
- Pop-up Opera i Faxe, Haslev og på Stevns
- Kunsten at leve med demens
- Svømning for gravide og forældre med babyer
- Permatopias store sal Loen åbner med top-jazz
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst