Stafet for livet er aflyst

Onsdag 29. april 2020 kl. 13:56

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stafet for livet er aflyst
Haslev: Styregruppen håber og arbejder på, at der kan afholdes en lysceremoni søndag den 13. september på Torvet i Haslev.

- Det er der flere grunde til, fortæller stafettens fungerende formand, Susanne Ulk. Dels er der smitterisikoen for æresgæsterne, der er tidligere og nuværende kræftpatienter. Dels er det ikke det rigtige tidspunkt at gå ud og bede erhvervsdrivende om præmier og donationer, og endelig så kan vi jo ikke vide, om forbuddet mod store forsamlinger vil blive ophævet eller fortsætter også efter august måned.

Susanne Ulk fortæller videre, at der arbejdes på at få Stafet for Livet til Haslev i 2021. Helst i weekenden 11.-12. september på Midtsjællands Gymnasium i Skolegade.

- Vi håber, at mange vil være med til at bakke op om arrangementet i 2021, så vi alle kan være med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft, siger Susanne Ulk, og fortsætter:

- Vi arbejder også på at afholde en lysceremoni søndag den 13. september om aftenen på Torvet og langs Jernbanegade i Haslev. Det kræver tilladelse fra kommunen, men det virker ikke som noget problem. Så det ser vi frem til at fortælle meget mere om.

De deltagere, som har tilmeldt sig stafetten i år, har fået besked om, at de kan få deltagergebyret retur eller overføre det til stafetten i 2021. Flere har desuden spurgt om man kan donere penge til stafetten - og det kan sagtens lade sig gøre på MobilePay 60821. Eller man kan gemme pengene og købe en eller flere lysposer á 50 kroner til september.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Biografen Kanten åbner lørdag
- Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
- Har du hestene til det omrejsende cirkus?
- Hurtigere internet i Dalby og udsat generalforsamling
- To varetægtsfængslet efter biltyveri
- Udvalg i arbejdstøjet: Verdensmålene helt lokalt
- Jeg cykler der op, og så skal min mor på cykeltur
- Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
- Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
- To mænd anholdt efter biltyveri
- Karise Spejderne klar igen efter Corona-pause
- Svalebækgård Landbørnehave har oprettet en førskole
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst