Haslev Møbelsnedkeri flytter ind på Hesede Hovedgård

Onsdag 6. maj 2020 kl. 10:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev Møbelsnedkeri flytter ind på Hesede Hovedgård
Veras Verden sælger nu bl.a. dette spisebord og stole fra Haslev Møbelsnedkeri

Haslev Møbelsnedkeri flytter ind på Hesede Hovedgård
Arbejdsbord og stol fra Haslev Møbelsnedkeri
Hesede Hovedgård: Indrømmet. Overskriften kan snyde. Det det handler om er at møbler fra Haslev Møbelsnedkeri nu kan købes på Hesede Hovedgård.

Livsstilsbutikken Veras Verden på Hesede Hovedgård er nemlig blevet forhandler af møbler fra Haslev Møbelsnedkeri, som siden 1958 - inden produktionen flyttede til Durup - blev fremstillet på Bråbyvej i Haslev.

- Der var ingen tvivl om, da vi besluttede at vi i Veras Verden også ville tilføre møbler til sortimentet, at borde og stole skulle være fra Haslev Møbelsnedkeri. Min relation til møblerne fra Haslev går tilbage til 1994, hvor jeg startede i lære i en møbelforretning i Aalborg, så det at skulle forhandle møbler - og særligt møbler fra Haslev - kunne ikke være mere naturligt, udtaler Nicolaj Lund Jensen fra Veras Verden.

I butikken finder man nu spiseborde, spisebordsstole og et skrivebord fra Haslev Møbelsnedkeri, alle i massiv sæbebehandlet eg, men det er naturligvis muligt at skaffe møblerne hjem i andre træsorter og behandlinger. Ligeledes er det muligt at bestille hjem fra den øvrige kollektion fra Haslev Møbelsnedkeri.

- Jeg har en bekendt som driver en livsstilsbutik i Paris i området omkring Le Marais som hedder „La Tresorerie”, de har til deres møbelkollektion i træ udelukkende valgt Haslev Møbelsnedkeri, det er da lidt sjovt at møbler som udspringer fra vores lokalområde, findes i en af de mest hypede livsstilsbutikker i Paris, siger Nicolaj Lund Jensen.

Hvis du ikke kender Haslev Møbelsnedkeri, så har de i mere end 60 år designet og produceret træmøbler på deres værksted i Danmark. Træet spiller hovedrollen i deres møbler - det er et levende og foranderligt materiale, der er grundstammen i deres danske håndværks-DNA.

Og husk at behandler du dine træmøbler med omhu, vil de kun blive smukkere med tiden.

Livsstilsbutikken Veras Verden finder du på Hesede Hovedgård 3, 4690 Haslev. Åbningstider: fredag til søndag kl. 11-16.
Se også www.verasverden.dk

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Slåskamp på Vinkældertorvet
- Find en nisse og tag den med hjem i varmen
- Eventyr og musik gik hånd i hånd
- Flugtbilist varetægtsfængslet
- Spejdere sælger juletræer
- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst