Håndværkerfradraget kan redde arbejdspladser

Tirsdag 28. april 2020 kl. 15:27

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Håndværkerfradraget kan redde arbejdspladser
Jesper Toftebjerg Andersen
Indlæg af:
Formand for Dansk Byggeri
Sjælland & Lolland-Falster
Jesper Toftebjerg Andersen


Coronakrisen er på vej til at slå bunden ud af mange virksomheder her på Sjælland & Lolland-Falster. I byggebranchen udskyder eller helt aflyser flere kunder opgaver, og der kommer kun ganske få nye ordrer ind.

Det er et hårdt for store som små virksomheder, og særligt for dem, der normalt lever af at arbejde for private boligejere. Indtjeningen falder, og i nogle virksomheder bliver medarbejderne derfor også en efter en sendt hjem.

Efter den politiske nedlukning af dele af samfundet er der nu brug for en genstart, der kan sætte gang i hjulene og troen på, at vi kan komme tilbage på det spor, der de sidste mange år har givet os gode tider.

En af de ting, som kan give arbejde til de mange små og mellemstore virksomheder, som vi har rigtig mange af på Sjælland & Lolland-Falster, er håndværkerfradraget. En tredjedel af danskerne har ifølge en ny spørgeundersøgelse byggeprojekter i skuffen, som de gerne vil sætte i gang, hvis netop håndværkerfradraget blev mere attraktivt.

Derfor er det oplagt fx at udvide fradraget til 25.000 kr. per person, gøre det muligt at bruge tre års fradrag på én gang og lade alle former for håndværksarbejde være fradragsberettigede. Det kan redde arbejdspladser, lærepladser og virksomheder over hele landet.

Kære lokale folketingspolitikere på Sjælland & Lolland-Falster, jeg håber, at I vil gøre jeres til, at vi kommer bedst muligt ud på den anden side af krisen og derfor arbejde for, at vi får en udvidelse af håndværkerfradraget gennemført hurtigst muligt.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Pårørendevejledning skal også være for børn
- Fritiden forsvinder...
- Blomsterhilsen til Park og Vej
- Alternativt budget fra S, SF og Enhedslisten
- Ole Vive svarer
- Til borgmester Ole Vive
- Turbo på velfærden
- Natur og turisme frem for vindmøller
- Lokallistens indflydelse på budget 2021
- De nødvendige omfartsveje i Haslev
- Gode konservative aftryk på budget 2021
- Budget 2021 - at turde tage ansvar
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst