En anderledes måde at lave den store SSO-opgave på

Onsdag 15. april 2020 kl. 11:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

En anderledes måde at lave den store SSO-opgave på
Vi må bare tage det, som det kommer, siger Tue

Tue Aagaard Borch (29) er i gang med 2-årig hf på VUC Storstrøm i Faxe. Han er en af de mange kursister, der i denne tid får online undervisning.

Tue bliver færdig med sin uddannelse til sommer. Han har i denne uge afleveret sin større skriftlige opgave (SSO) i kemi - det var en noget anderledes måde at skrive SSO på, påpeger han:

- Det har været en meget anderledes måde at skrive SSO på, men jeg endte heldigvis med at blive tilfreds med opgaven - den blev faktisk lidt længere end forventet.

Han er til daglig kursist på VUC Storstrøm i Faxe, hvor han sammen med sine klassekammerater normalt er en del af et hold. I denne coronatid er det dog anderledes - men heldigvis er det stadig muligt at være en del af fællesskabet - bare virtuelt:

- Ud over den virtuelle undervisning er vi flere fra mit hold, der kommunikerer online. Vi hjælper eksempelvis hinanden, hvis nogen har brug for sparring i forhold til de løbende opgaver”, forklarer han.

Tue er en af de kursister der trives godt med at studere online og hjemmefra:
- Jeg er god til at motivere mig selv og er derfor altid en fortaler for hjemmearbejde.

Dog lægger han vægt på, at det er sværere at debattere emner virtuelt, og at nogle måske har sværere ved at opnå den sparring de har behov for - fordi det er undervisning på distance sammenlignet med i klasselokalet.

Spændt på den næste tid

Selvom Tue er færdig med 2-årig hf lige om hjørnet, er han endnu ikke fast besluttet på, hvad han vil efter sommerferien.

- En ting er sikkert: jeg skal nok finde på noget - jeg har altid en plan, udtrykker han.

Som situationen er lige nu, tager han det som det kommer. Han føler sig klar til sommerens eksamener og er ikke så nervøs for, hvordan de vil blive afholdt.

- Vi må bare tage det, som det kommer. Jeg tænker de skriftlige eksamener kan klares fint - jeg er mere i tvivl om de mundlige, hvordan de skal afvikles, fortæller han.

Tue er ved at flytte i hus i Rønnede i gåafstand fra sine forældre. Han ser frem til snart at få lidt mere fritid efter sine eksamener, men er dog spændt på om sommeren bliver en smule mere isoleret end de andre år grundet corona-situationen.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Biografen Kanten åbner lørdag
- Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
- Har du hestene til det omrejsende cirkus?
- Hurtigere internet i Dalby og udsat generalforsamling
- To varetægtsfængslet efter biltyveri
- Udvalg i arbejdstøjet: Verdensmålene helt lokalt
- Jeg cykler der op, og så skal min mor på cykeltur
- Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
- Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
- To mænd anholdt efter biltyveri
- Karise Spejderne klar igen efter Corona-pause
- Svalebækgård Landbørnehave har oprettet en førskole
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst