Alex Jørgensen har rundet de 80 år

Mandag 6. april 2020 kl. 09:30

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Alex Jørgensen har rundet de 80 år
Fra venstre Formanden for veteranbussen, Jan ’Speedy Gonz’ales, Gert Garder fra Dronningens Livregiment, 80-Års-Fødselaren Alex Jørgensen og Karetmageren Uffe Bindzus

Alex Jørgensen har rundet de 80 år
Alex Jørgensen, 80 år
Covid-19-forholdsregler. Holdt afstand, gav ikke hånd, undgik at hoste og nyse, da jeg den 1. april ønskede Alex Jørgensen, Haslev, tillykke med 80 år_

Det var ikke en aprilsnar, men det er ganske vist, at den unge mand har levet i otte årtier. På selv dagen kom der mange forbi Islandsgade 36 i Haslev, naturligvis i ærbødig Corona-afstand.

Alex kender mange i Haslev, som gerne ville lykønske ham. Danmarks Dronning Margrethe II kunne desværre ikke være tilstede og ønske fødselaren tillykke. Hendes Corona 1 havde fået kørselsforbud. Men hun sendte én fra regimentet, en meget standhaftig én af slagsen.

Gutterne-i-Garagen Uffe, Kennet og mange, mange flere, ja faktisk det meste af Haslev og Omegn samt Formanden for foreningen „Veteranbussen UD i DET BLÅ” Jan Ivar ’Speedy Gonz’ales’ Jakobsen skylder ham alle en stor tak for værdifuld viden om den skønne gamle bus, for gæstfrihed og knastør humor.

Alex har siden 1973 passet og plejet bussen, både da den tilhørte Bråby Lilleskole, og da den i 1975 blev overtaget af Haslev Menighedsinstitutioner, frem til i dag, hvor vi skriver 2020.

Alex er bestemt ikke tabt bag af en vogn. Han véd jo en hel del om vogne gennem sit lange arbejdsliv som mekaniker og pladesmed. Når snakken nu går på vogne, så har Alex opgraderet sit hvide gangstativ. Det gik simpelthen for langsomt, så det blev for flere måneder siden skiftet ud med et kulsort og 3-hjulet køreapparat med fartstriber, bakgear og lys. Naturligvis elektrisk, helt i tidens klima-ånd.

Man får lidt en fornemmelse af ungdommens vår, når han drøner afsted rundt hjørnet ned til værkstedet med et lille smil på læben.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Underholdning ved Mesterbageren er aflyst
- Æblehaven genåbner nogle aktiviteter
- Kirkehilsen er udskudt
- Alvorlig ulykke på Køgevej ved Faxe
- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst