Genbrugspladser åbner igen - men...

Mandag 30. marts 2020 kl. 12:38

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Genbrugspladser åbner igen - men...
AffaldPlus genåbner nu sine genbrugspladser - dog med et midlertidigt bookingsystem for at begrænse antallet af kunder på pladserne. Det er fortsat muligt at benytte haveaffaldspladserne uden tidsbestilling.

Tirsdag d. 31. marts genåbner genbrugspladser for alle. For at leve op til sundhedsmyndighedernes krav om at sikre afstand mellem kunder og medarbejdere bliver det dog nødvendigt i en periode at bestille tid, før man kan komme ind på genbrugspladsen.

Bookingsystemet indføres efter anbefaling fra Kommunernes Landsforening, som har opfordret til, at kommuner og affaldsselskaber lokalt indfører de tiltag, der skal til for at sikre, at en genåbning kan foregå sundhedsmæssigt forsvarligt. Og i AffaldPlus har man vurderet, at en online-booking for at begrænse tilstrømningen af kunder vil være det mest hensigtsmæssige i den nuværende situation.

Sådan gør du

AffaldPlus håber, at alle vil medvirke til, at vi kommer bedst muligt gennem denne uvante situation. Hvis du ikke har stort behov for at komme af med affald lige nu, opfordrer man dig derfor til at holde affaldet derhjemme, indtil situationen igen er mere normal.

Men har du behov for at komme på genbrugspladsen, skal du gøre følgende:
1. Klik ind på www.affaldplus.dk/book. Det er muligt at booke sit besøg fra kl. 15.00 i dag.

2. Gennemfør din booking - du skal bruge registreringsnummeret på den bil, der skal aflevere affald, samt dit mobilnummer.

3. Medbring den sms, du får tilsendt. Den er din „billet” til genbrugspladsen. Vis den til en medarbejder gennem din lukkede bilrude

Alle skal booke

Både private og virksomheder skal booke tid til besøg på genbrugspladsen. Det er dog muligt for virksomheder at benytte genbrugspladserne i de to første åbningstimer på hverdage uden at booke tid. I de resterede åbningstimer skal ALLE booke tid.

Husk at holde afstand

Vi opfordrer til, at alle følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at holde en afstand på minimum to meter til andre kunder og til vores medarbejdere. Vi anbefaler desuden, at alle har stort fokus på hygiejnen: Brug så vidt muligt handsker, når du afleverer affald, og husk at vaske/spritte hænder, når du har forladt genbrugspladsen, lyder det fra AffaldPlus.© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Faxe Kommunes Arkiver genåbner
- Ydelseskontoret (sygedagpenge) holder lukket
- Mesterbageren sætter gang i Haslev på fredag
- Biografen Kanten åbner lørdag
- Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
- Har du hestene til det omrejsende cirkus?
- Hurtigere internet i Dalby og udsat generalforsamling
- To varetægtsfængslet efter biltyveri
- Udvalg i arbejdstøjet: Verdensmålene helt lokalt
- Jeg cykler der op, og så skal min mor på cykeltur
- Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
- Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst