Aflysninger

Mandag 30. marts 2020 kl. 08:41

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Aflysninger
Hans Krarup har travlt - derhjemme

Teater og musik: Haslev Teaterforening aflyser forestillingen „Længe leve Liva” søndag den 19. april kl. 15.00 i den store sal på Haslev Bibliotek pga Corona.

Har du købt billet via foreningens hjemmeside, sker der automatisk aflysning og tilbagebetaling via billetsystemet Place2Book.

Faxe Kunst- og musikforening

Koncertarrangører triller ikke tommelfingre i denne tid, selv om hele kulturlivet er sat på stand by. Slet ikke formanden for Faxe kunst og musikforening, Hans Krarup, der i de sidste par uger har været travlt beskæftiget ved telefon og PC´er med at flytte koncerter .

Foreløbig er det lykkedes at flytte to arrangementer i Fruerstuen i Vemmetofte kloster. Klaveraftenen den 6. april med Katrine Gislinge, der har været udsolgt i lang tid, er er nu rykket til onsdag 7. oktober.

Og foredraget mandag d. 4. maj med Elisabeth Meyer-Topsøe om Wagnersopranen Birgit Nilsson, er flyttet til mandag d. 19. oktober.

Alle, der har købt billetter på foreningens hjemmeside www.faxekunstogmusik.dk, har fået deres penge retur, og skal derfor købe nye billetter til de flyttede koncerter.

- Endnu er koncerten i Vemmetofte onsdag d. 13. maj med TRIO VIVO ikke aflyst, men skulle det blive nødvendigt, har vi en ny og senere dato parat også til denne koncert, fortæller Hans Krarup. Resten af årets koncerter i Faxe Kunst-og Musikforening afholdes indtil videre som planlagt.

Den årlige generalforsamling i Faxe Kunst-og Musikforening er indtil videre aflyst. En ny dato bekendtgøres så hurtigt som muligt.

Hans Krarup arbejder også med at planlægge Haslevs 150 års jubilæumskoncert, som skal finde sted søndag d. 27. september i Sofiendalskolens festsal med stort opbud af medvirkende.

Krarup var også med til at arrangere og deltog selv i 100 års jubilæumskoncerten i oktober 1970 i samme festsal, hvor Kronprinsesse Margrethe og Prins Henrik sad på 1. række blandt publikum. Koncerten i år bliver mindst af samme format , slutter Hans Krarup.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Faxe Kommunes Arkiver genåbner
- Ydelseskontoret (sygedagpenge) holder lukket
- Mesterbageren sætter gang i Haslev på fredag
- Biografen Kanten åbner lørdag
- Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
- Har du hestene til det omrejsende cirkus?
- Hurtigere internet i Dalby og udsat generalforsamling
- To varetægtsfængslet efter biltyveri
- Udvalg i arbejdstøjet: Verdensmålene helt lokalt
- Jeg cykler der op, og så skal min mor på cykeltur
- Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
- Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst