Museer udskyder åbning

Onsdag 25. marts 2020 kl. 09:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Museer udskyder åbning
DinosaurLiv på Geomuseum Faxe udskydes

Østsjællands Museum og COVID-19: Åbningen af DinosaurLiv på Geomuseum Faxe den 4. april og sæsonåbning af Koldkrigsmuseum Stevnsfort 1. april udsættes.

- På Østsjællands Museum følger vi udviklingen af COVID-19 tæt, i forhold til vores gæsters og medarbejderes sikkerhed, oplyser Østsjællands Museums direktør Peter Gravlund.

Museets ledelse har derfor besluttet, at aflyse forårssæsonens sidste to foredrag, samt udskyde både åbningen af udstillingen: „DinosaurLiv” på Geomuseum Faxe, der var planlagt til at finde sted den 4. april og sæsonstart på Koldkrigsmuseum Stevnsfort den 1. april.

Museets kulturhistoriske udstillinger på Rådhusvej 2 åbner som planlagt den 5. maj med to nye udstillinger - „Krigen og Klimakrisen” og „Fossiljægernes Skatkammer”, hvis COVID-19 tillader det.

- De nye åbningsdatoer for Geomuseum Faxe og Koldkrigsmuseum Stevnsfort er endnu ikke fastlagte, men vi følger udviklingen af COVID-19 tæt, for at kunne træffe en sikker og ansvarlig beslutning, så snart dette er muligt, siger Peter Gravlund.
Arrangementer aflyst

Alle skole- og gruppearrangementer frem til og med 15. april 2020 er aflyst. De bookede arrangementer på museet vil blive kontaktet.

- Vi beder vores gæster om at følge med på vores hjemmeside Kalklandet.dk eller følge os på Facebook: Kalklandet, hvor vi vil dele vores planer, så snart de ligger fast, slutter museumsdirektøren.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sejre og nederlag til Faxe
- Sommercafé i Haslev Kirke med højskolesang
- Få dit arrangement på hjemmesiden haslev150.dk
- Røveri i Haslev i går
- Novo Nordisk Fonden støtter Hylleholt-lærers udviklingsarbejde
- Helende sommermorgener i Terslev Kirke
- Ny chef for kommunens Center for Sundhed & Pleje
- Så kom juniorerne i gang i Rønnede Golfklub
- Fantastiske oplevelser til halv pris hele sommeren
- Sam’s Pizza - nyt spisested i Haslev
- Veras Verden fejrer 1 års fødselsdag i weekenden
- Hils på Linse Kessler i Boghuset i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst