Museer udskyder åbning

Onsdag 25. marts 2020 kl. 09:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Museer udskyder åbning
DinosaurLiv på Geomuseum Faxe udskydes

Østsjællands Museum og COVID-19: Åbningen af DinosaurLiv på Geomuseum Faxe den 4. april og sæsonåbning af Koldkrigsmuseum Stevnsfort 1. april udsættes.

- På Østsjællands Museum følger vi udviklingen af COVID-19 tæt, i forhold til vores gæsters og medarbejderes sikkerhed, oplyser Østsjællands Museums direktør Peter Gravlund.

Museets ledelse har derfor besluttet, at aflyse forårssæsonens sidste to foredrag, samt udskyde både åbningen af udstillingen: „DinosaurLiv” på Geomuseum Faxe, der var planlagt til at finde sted den 4. april og sæsonstart på Koldkrigsmuseum Stevnsfort den 1. april.

Museets kulturhistoriske udstillinger på Rådhusvej 2 åbner som planlagt den 5. maj med to nye udstillinger - „Krigen og Klimakrisen” og „Fossiljægernes Skatkammer”, hvis COVID-19 tillader det.

- De nye åbningsdatoer for Geomuseum Faxe og Koldkrigsmuseum Stevnsfort er endnu ikke fastlagte, men vi følger udviklingen af COVID-19 tæt, for at kunne træffe en sikker og ansvarlig beslutning, så snart dette er muligt, siger Peter Gravlund.
Arrangementer aflyst

Alle skole- og gruppearrangementer frem til og med 15. april 2020 er aflyst. De bookede arrangementer på museet vil blive kontaktet.

- Vi beder vores gæster om at følge med på vores hjemmeside Kalklandet.dk eller følge os på Facebook: Kalklandet, hvor vi vil dele vores planer, så snart de ligger fast, slutter museumsdirektøren.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Musikalsk underholdning på plejehjemmene - se video
- Det bliver en mærkelig sommer
- Truede med kniv
- Kæmpe cykelløb omkring Faxe aflyses
- Haslev Festdage udskydes
- Farvel til en rigtig brandmand
- 22 knuste vinduer
- Stjal skrabelodder i Rønnede
- Naya fra Dalby er udtaget til Europamesterskabet
- Alex Jørgensen har rundet de 80 år
- Hvorfor fejrer vi påske?
- Faxe Kommune støtter virksomheder med ekstra anlægsopgaver
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst