VUC Storstrøm fortsætter undervisningen online

Fredag 13. marts 2020 kl. 11:55

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

VUC Storstrøm fortsætter undervisningen online
Undervisning: På grund af coronavirus og myndighedernes anbefalinger er al undervisning, der kræver fysisk fremmøde, på VUC Storstrøm indstillet.

Undervisningen på VUC Storstrøms uddannelsessteder fortsætter så vidt muligt virtuelt.

- Vi er i øjeblikket i fuld gang med at udrulle en plan for, at undervisningen kan fortsætte via onlineplatformen Microsoft Teams, fortæller Laila Emiliussen- Hougaard, der er Vicedirektør på VUC Storstrøm.

Microsoft Teams er en samlet kommunikations- og samarbejdsplatform, hvor du blandt andet kan chatte og afholde videomøder.

På VUC Storstrøm er der IT-fyrtårne og en IT-pædagogisk afdeling, der i denne situation vil hjælpe underviserne med at blive klædt på i forhold til, hvordan onlineplatformen skal bruges over de næste uger, mens skolerne skal holdes lukket.

- Vi har indkaldt alle undervisere til virtuelt møde med det formål, at klæde dem godt på til opgaven. Vi er også i gang med at få informationen ud til alle kursister, så de bliver orienteret om, at de næste ugers undervisning vil foregå online. Skemaet vil derfor fortsætte som planlagt”, forklarer Vicedirektøren.

I dag, fredag den 13. marts, startede undervisningen som planlagt – dog online. Undervisningen vil de næste 14 dages tid desuden være fleksibel på den måde, at de der har børn hjemme kan aflevere opgaver om aftenen.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Musikalsk underholdning på plejehjemmene - se video
- Det bliver en mærkelig sommer
- Truede med kniv
- Kæmpe cykelløb omkring Faxe aflyses
- Haslev Festdage udskydes
- Farvel til en rigtig brandmand
- 22 knuste vinduer
- Stjal skrabelodder i Rønnede
- Naya fra Dalby er udtaget til Europamesterskabet
- Alex Jørgensen har rundet de 80 år
- Hvorfor fejrer vi påske?
- Faxe Kommune støtter virksomheder med ekstra anlægsopgaver
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst