Indsamling, indsamling

Tirsdag 10. marts 2020 kl. 11:54

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Indsamling, indsamling
Indlæg af:
Jørgen Hansen og Anker Stidsen


Til alle de 3261 personer, som underskrev opfordringen til byrådet om at afvise boliger på Håndværkerhøjskolen i Haslev. Tusind tak til jer alle! - Indsatsen bar frugt. - Lokalplanen blev droppet.

Bestyrelsen for efterskolen har igangsat en indsamling med et mål på 5 millioner kr. Allerede nu er der indsamlet 1.288.000, - kr. fra i alt xx bidragydere (heraf 1 mio. kr. fra Haandværkerhøjskoleforeningens fond). Se nærmere om indsamlingen på https://haslevefterskole.dk/indsamling/. Her kan du finde blanketter for både privatpersoner og virksomheder.

Det initiativ vil vi gerne bakke op om. Nu er det tid at følge op med et bidrag, - stort eller lille – som støtte til etablering af Haslev Efterskole – Håndværk, Design og Teknologi. Vi tror, at antallet af bidrag kan påvirke beslutnings-tagerne i kommunen, sælgerne og fonde, mm. Så send dit bidrag til efterskolen på

MobilePay: 931068
eller bankoverførsel: 5292-313286

Hvis projektet ikke kan realiseres, får du beløbet retur. Anonyme indbetalinger vi gå til et velgørende formål, besluttet af bestyrelsen.

Vi er begge to imponerede over, at vores (lille) indsats til nu fik så imponerende et resultat, takket være, at mange af jer samlede underskrifter i jeres nærmiljø. Vores håb er, at det kan fortsættes med et stort antal bidragydere efter samme princip, nu på landsplan. Vi får landets første håndværkerefterskole, hvis vi lykkes. Så del gerne vores opfordring!

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kom med ud i den danske natur
- Gang i svingdørene
- Skriget
- Lokale skal byde på opgaver på Femern
- Farlig følelse af Faxe
- Den gode hyrde
- E-sport i HTT??!!
- Trafikal infrastruktur - et spørgsmål om byudvikling
- Østbanen renoveres måske ikke
- Magtfuldkommenhed og rønnebær
- Vi vil indbyde til borgermøde om solceller
- Tunnelanlæg i Karise - tanker om magtfuldkommenhed
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst