Stor dyreklinik åbner snart i Rønnede

Onsdag 18. marts 2020 kl. 08:46

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stor dyreklinik åbner snart i Rønnede
Lotte Ladefoged og Michaela Rossil åbner Rønnede Dyreklinik lige i begyndelsen af april måned

Rønnede: Håndværkerne arbejder på højtryk. Der saves, skrues og hamres, men fredag den 3. april er alt klart - for det er den dag de to dyrlæger Lotte Ladefoged og Michaela Rossil åbner Rønnede Dyreklinik på Butikstorvet 11.

Og det er en stor klinik de åbner. 400 kvadratmeter har de lejet. Oprindeligt ét stort rum, som håndværkerne nu er i gang med at indrette til flere afdelinger.

Der kommer et stort venteværelse, der deles op i en afdeling for katte og en afdeling for hunde, ligesom der vil være salg af foder, legetøj og andre produkter til hunde og katte.

Dertil kommer operationsafsnit, et rum til undersøgelse af katte, og et rum til undersøgelse af hunde. Der kommer desuden røntgenafdeling og ultralydsrum.

Og så kommer der noget helt specielt i Rønnede Dyreklinik, nemlig et aflivningsrum. Hunde og katte lever jo ikke så længe som os mennesker, så derfor kommer den tid hvor man må sige farvel - og det skal ikke foregå i et koldt og klinisk rum, mener Lotte og Michaela.

Aflivningsrummet bliver derfor indrettet som en helt almindelig dagligstue så hunden eller katten føler sig tryg - og er hunden eller katten tryg, så klarer ejeren også den triste situation bedre.

Begge dyrlæger er det man kalder smådyrs-dyrlæger. Det vil sige at de primært har arbejdet med hunde og katte, men har man andre smådyr, som f.eks. kaniner eller hamstere, så klarer Lotte og Michaela også det.

Lotte Ladefoged og Michaels Rossil har mange års erfaringer som dyrlæger - sundhedstjek, vaccinationer og hvad der ellers hører til, samt de sygdomme der opstår hen ad vejen, men de har også erfaringer indenfor kirurgi, ligesom Lotte har en international uddannelse indenfor hudlidelser, og Michaela er eksamineret kiropraktor.

At de to dyrlæger kan arbejde sammen er de ikke i tvivl om, for de har „øvet sig” i lang tid. Faktisk har de arbejdet sammen i 10 år, blandt andet på Faxe Dyrehospital.

Rønnede Dyreklinik har den første rigtige åbningsdag mandag den 6. april.

Du kan læse mere på hjemmesiden roennededyreklinik.dk ligesom du kan følge klinikken på facebook.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sejre og nederlag til Faxe
- Sommercafé i Haslev Kirke med højskolesang
- Få dit arrangement på hjemmesiden haslev150.dk
- Røveri i Haslev i går
- Novo Nordisk Fonden støtter Hylleholt-lærers udviklingsarbejde
- Helende sommermorgener i Terslev Kirke
- Ny chef for kommunens Center for Sundhed & Pleje
- Så kom juniorerne i gang i Rønnede Golfklub
- Fantastiske oplevelser til halv pris hele sommeren
- Sam’s Pizza - nyt spisested i Haslev
- Veras Verden fejrer 1 års fødselsdag i weekenden
- Hils på Linse Kessler i Boghuset i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst