Karise Efterskole har vigtig rolle i Historiske Dage

Fredag 13. marts 2020 kl. 10:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Karise Efterskole har vigtig rolle i Historiske Dage
Niels Lillevang Hansen (tv), lærer på Karise Efterskole og Henrik Torvald Rasmussen, daglig leder Historiske Dage

Den 21. og 22. marts er der Historiske Dage i Øksnehallen i København - og her skal Karise Efterskole hjælpe de mange frivillige.

Under Historiske Dage er hele historien samlet under samme tag. Det er Folkeuniversitetet i Aarhus, Emdrup og Herning der står som arrangør og det er både danske og udenlandske profiler der med farver, dufte, lyde, bevægelser, kloge ord og stærke sager for øjne, ører, krop, næse og mund, står for indholdet og i år hjælper Karise Efterskole til.

På de to dage hvor arrangementet foregår er der 4 scener, 150 events, 75 udstillere og der forventes ca. 10.000 gæster. Derudover kommer der ca. 100 frivillige der laver happenings og performances under eventet.

Karise Efterskole har sammen med Forstander Troels Brandt fået ansvaret for at servicere alle de frivillige til arrangementet, med mad og kaffe og de glæder sig til opgaven.

- De frivillige er grundfundamentet i hele arrangementet her på Historiske dage og derfor skal de selvfølgelig forkæles og opleve at de er værdsat for deres frivillige arbejde, fortæller Troels Brandt der er forstander på Karise Efterskole og fortsætter:

- Vi synes Historiske dage er et rigtig spændende arrangement og vi har valgt at hjælpe til her som en del af vores undervisning i medborgerskab og demokratiskdannelse. Frivilligt arbejde er en fantastisk ressource i vores velfærdssamfund, og med vores deltagelse her, håber vi at kunne vise vores elever værdien i netop det frivillige arbejdes muligheder.

Karise Efterskole, som er en efterskole for unge med særlige læringsforudsætninger, herunder unge med læringsvanskeligheder, udviklingshæmning og autisme, skal udover at stå for cafeen for de frivillige også selv lave små performances på pladsen foran Øksnehallen.

- Det bliver noget med at agere Gullaschbaron og gå rundt på pladsen, spille en rolle og performe med de besøgende til Historiske Dage, fortæller Birger Bovin, der til dagligt er underviser i performance på Karise Efterskole
Det er første år Karise Efterskole er med til at give et bidrag til afviklingen af Historiske Dage.

Hvor og hvornår: Lørdag den 21. og søndag den 22. marts 2020. Lørdag kl. 10-18. Søndag kl. 10-17. Øksnehallen, Halmtorvet 11, København V.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sejre og nederlag til Faxe
- Sommercafé i Haslev Kirke med højskolesang
- Få dit arrangement på hjemmesiden haslev150.dk
- Røveri i Haslev i går
- Novo Nordisk Fonden støtter Hylleholt-lærers udviklingsarbejde
- Helende sommermorgener i Terslev Kirke
- Ny chef for kommunens Center for Sundhed & Pleje
- Så kom juniorerne i gang i Rønnede Golfklub
- Fantastiske oplevelser til halv pris hele sommeren
- Sam’s Pizza - nyt spisested i Haslev
- Veras Verden fejrer 1 års fødselsdag i weekenden
- Hils på Linse Kessler i Boghuset i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst