Haslev Messen - vind miniferie i Mols Bjerge

Torsdag 5. marts 2020 kl. 09:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev Messen - vind miniferie i Mols Bjerge
Vind et ophold på Hotel Fuglsøcenteret

Haslev Messen: Når der på søndag fra kl. 10 til 16 er messe i Haslev Hallerne, får du mulighed for at vinde et ophold på Hotel Fuglsøcenteret på Mols.

Det er Team Rynkeby der sælger boller med flag på til fordel for Børnecancerfonden - og på flagene er der et nummer - og udtrækkes dit nummer så vinder du dette dejlige ophold.

Bollerne er skænket af Mesterbageren i Haslev, mens det er happydays.nu og Haslev-Faxe Posten der sponserer opholdet på Hotel Fugløsventeret.

Gevinsten er for to personer. Du får to overnatninger, to gange morgenbuffet, to to-retters middage/buffet og fri adgang til sportshaller, badmintonbaner og boldbaner.

Fuglsøcenteret

Fuglsøcentret er et feriecenter for hele familien, der er placeret i naturens smukkeste rammer midt i Nationalpark Mols Bjerge - omgivet af naturskønne arealer med udsigt over vandet ved Fuglsø Strand (1 km).

Stedet har tidligere været DGI-center og byder derfor på en række faciliteter i et stort kompleks af tilhørende sportshaller med eksempelvis badmintonbaner, legeområder og diverse sportsredskaber til fri brug.

På udendørs arealerne er der boldbaner, løbebaner, legepladser og naturgolfbane (9-hullers par 3-bane uden større vedligehold). Der kan lejes golfudstyr billigt på hotellet. Fra Fuglsøcentret er der desuden direkte adgang til stisystemerne gennem nationalparken.

Indendørs i hoteldelen er alle fællesarealer hyggeligt indrettet med restaurant, cafemiljø, løbende kunstudstillinger, hyggekroge med bordtennis, brætspil og siddegrupper samt gratis trådløst internet. Der er mulighed for at hente gratis kaffe, te og kakao ad libitum ved receptionen.

Alle værelser ligger i separate værelsesbygninger, hvor nogle af dem stadig har lidt højskolepræg over sig med lange gange - men alle værelser er lyst, moderne og pænt indrettet med eget badeværelse, TV og gratis trådløst internet.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- 300 synsprøver klaret på tre dage - i Gambia
- Heidis kontakt til sine elever går nu via chatforum
- Bøgerne til den afgørende SRP blev fanget på Haslev Bibliotek
- Y’s Men aflyser cykelløb
- Jo, der er stadig fartkontroller
- To lokale valgt til Møns Banks repræsentantskab
- Genbrugspladser åbner igen - men...
- Det var ligegodt pokkers
- Aflysninger
- Politiet advarer mod Corona-svindel
- Hør de lokale præster i Radio Rollo
- Hanne vil gerne sige tak - men til hvem?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst