Åbent hus hos Lauridsen Antik & Design

Onsdag 26. februar 2020 kl. 08:54

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mange vaser er mange penge værd - f.eks. den Holmegård-vase Jens viser her

For nylig havde Lauridsen Antik & Design for første gang åbent hus i deres lager og butik på Teestrupvej 23 ved Haslev. Det blev så stor en succes, at indehaveren, Jens Lauridsen, har besluttet også at holde åbent hus i den kommende weekend.

Så på lørdag er der åbent fra kl. 11 til 15 og søndag fra kl. 12 til 15.
Lauridsen Antik & Design udfører både rydninger og opkøb af dødsboer, flytte- og restboer, mindre rengøringsopgaver og flytteopgaver - altsammen for såvel private som virksomheder og institutioner.'
Jens Lauridsen er oprindeligt uddannet lærer, og har blandt andet arbejdet på Svalebæk skole og på skoler i Herfølge og Rødvig, men efterhånden tog hans store interesse, antik, retrovarer og design, mere og mere af hans tid, så lærergerningen blev droppet, og han satsede fuldtids på sin store interesse.

Gennem syv år var Jens Lauridsen professionel vurderingsmand for auktionshuse, men er nu selvstændig. Alt i alt har Jens 25 års erfaringer med køb og salg af antik, retro og design - så hans viden er enorm.

Interessen for antik, retro og design har han haft siden han var barn, ikke mindst fordi hans morfar var klunser - og han kunne genbruge og se en værdi i meget af det, som andre kasserede. Med kærlighed og snilde gav han tingene nyt liv.

Ikke alt er som på tv

Lauridsen Antik & Design står til rådighed for private og advokater, når det gælder om at vurdere diverse indbo - og her gælder det om at følge med, for trends og priser ændrer sig hurtigt, fortæller Jens.

Mange følger med i diverse TV-udsendelser om antikviteter og genbrugsting, og pludselig ser man måske en ting som man selv har - en ting der bliver vurderet meget højt, og så kontakter man måske Jens Lauridsen, og håber han vil give en meget høj pris.

- Men det er nu ikke sikkert jeg, eller andre antikvitetshandlere, vil det, siger Jens. For udsendelserne er ofte flere år gamle - så de ting der den gang blev handlet til høje priser, er måske slet ikke noget værd i dag.

- Og så skal man jo tænke på at der er tale om underholdning. Det er ofte aftalt spil og iscenesat, men det kan da godt give nogle sjove oplevelser når private ringer for at sælge det mest trendy spisestel, som de netop har set i fjernsynet, siger Jens.

Men uanset hvad, så giver Lauridsen Antik & Design gerne et uforpligtende tilbud, både på enkelte varer, varepartier eller hele boer og større totalentrepriser.

I butikken/lageret på Teestrupvej finder man et stort udbud af retrovarer - lige fra små nips, over glas og vaser til borde, stole og flotte skabe og chatoller.

Jens Lauridsen opkøber sine varer hos private og hos virksomheder, men også på markeder i ind- og udland, samt på auktioner.

Og salget det foregår på samme måde. Altså på markeder og via auktioner, men også i butikken. Kunderne er private, men også andre antikvitetshandlere, i såvel Danmark som udlandet.

Jens Lauridsen fortæller, at han har kunder både i Sverige, Tyskland, Polen, Spanien og Japan.

Lige for tiden køber Jens Lauridsen særligt dansk design, keramik, fund fra stenalderen, lamper, teak- og palisandermøbler og af egetræ, hvis det er dansk design.

Men også lidt mere specielle ting, er Jens interesseret i - så har du en gammel knallert, eller andre sjove ting, så kontakt ham bare.

Eller tag til åbent hus i den kommende weekend - få en snak med Jens og se de mange spændende ting i den store butik.

Du kan læse mere på hjemmesiden www.lauridsen-antik.com.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Heidis kontakt til sine elever går nu via chatforum
- Bøgerne til den afgørende SRP blev fanget på Haslev Bibliotek
- Y’s Men aflyser cykelløb
- Jo, der er stadig fartkontroller
- To lokale valgt til Møns Banks repræsentantskab
- Genbrugspladser åbner igen - men...
- Det var ligegodt pokkers
- Aflysninger
- Politiet advarer mod Corona-svindel
- Hør de lokale præster i Radio Rollo
- Hanne vil gerne sige tak - men til hvem?
- Flere smittefrie konsultationer på vej i Region Sjælland
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst