Other Roads lægger vejen forbi Haslev

Onsdag 26. februar 2020 kl. 08:56

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Other Roads lægger vejen forbi Haslev
Other Roads kan opleves i Haslev

Haslev Folk Club: præsenterer „Other Roads” fredag den 13. marts kl. 20 på Haslev Bibliotek.

Trioen Other Roads nyder stor popularitet i Haslev. Og det er med rette. Man får nemlig de bedste ingredienser til en god koncertoplevelse: Flotte sange, fine vokalharmonier, dygtige instrumentalister og masser af god stemning.

I det hele taget fungerer Other Roads som en usædvanlig harmonisk helhed både musikalsk og i deres optræden på scenen. Det på trods af, at de tre musikere i gruppen har meget forskellig baggrund - både privat og musikalsk.

Engelske Pete Abbott med den smukke stemme rejste i mange år rundt med den navnkundige sanger John Wright og har en forkærlighed for ballader og stille eftertænksomme sange. Han er nu forsanger i Other Roads, spiller en glimrende guitar og har skrevet mange af trioens sange.

Skotske Gregor Borland spiller violin, mandolin og basguitar. Han har 8 gange vundet det skotske mesterskab for folkemusik-violinister og er en særdeles anerkendt violin-underviser. Han fører naturligvis an, når trioen fyrer de lynhurtige instrumentalnumre af, men han evner også at smyge de flotteste violintoner om de stille sange.

Multiinstrumentalisten Dave Walmisley voksede op i Zimbabwe og kom først til England som 17-årig. Læg næsten et hvilket som helst instrument i hænderne på ham, og han vil kunne betjene det uden problemer.

Ved koncerterne trakterer han dog først og fremmest bouzouki og guitar. Dave Walmisley er også en glimrende sangskriver og er desuden hovedmanden bag trioens flotte vokalharmonier.

Other Roads’ popularitet er gennem de senere år bare øget og øget med koncerter i flere og flere lande. Heldigvis har de stadig tid til at komme til Danmark og til Haslev, hvor tilhørerne kan forvente en rigtig god og hyggelig koncertaften med masser af flot musik og tre musikere, der forstår at skabe en god og varm stemning med fin kontakt til publikum.

Koncerten afholdes i Haslev Biblioteks store sal, og koncerterne i Haslev Folk Club er støttet af Faxe Kommune og Kulturstyrelsen.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- 300 synsprøver klaret på tre dage - i Gambia
- Heidis kontakt til sine elever går nu via chatforum
- Bøgerne til den afgørende SRP blev fanget på Haslev Bibliotek
- Y’s Men aflyser cykelløb
- Jo, der er stadig fartkontroller
- To lokale valgt til Møns Banks repræsentantskab
- Genbrugspladser åbner igen - men...
- Det var ligegodt pokkers
- Aflysninger
- Politiet advarer mod Corona-svindel
- Hør de lokale præster i Radio Rollo
- Hanne vil gerne sige tak - men til hvem?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst