Mesterbageren vil bare høre andres mening...

Fredag 14. februar 2020 kl. 15:19

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mesterbageren vil bare høre andres mening...
Indlæg af:
Jette og Brian Hansen,
Mesterbageren,
Jernbanegade, Haslev


Som mange ved, laver jeg og min kone og en masse venner af huset, noget sommersjov også i år. Vi startede sidste år, og det blev stille og roligt bygget op i juni og juli, hvilket også planen er i år - men vi er ramt ind i lidt modvind hos kommunen.

Vi gjorde dét sidste år, at vi havde musik på hver lørdag fra 10-13 ude i Jernbanegade. Det har vi i år rykket til 12-15.

Grunden til at flytte tidspunktet er at vores musikglade publikum/gæster mente at det er det rigtige, samtidig har vi nogle gode naboer og genboer mm. Vi godt vil tage seriøse meninger omkring, at kl. 10 lige var tidligt nok. Den har vi taget til efterretning, og derfor ændret tidspunktet til 12-15.

Hele grundlaget for at gøre dette er, og har hele tiden været, for at skabe noget gang i gaden, som feks. også Køge gør. Haslev skal ikke stå tilbage for de store, vi kan rigtig mange ting selv, når bare nogen tager initiativ til det - og gør det.

Lions, Handelsstandsforeningen og mange flere laver masser af gode arrangementer i byen og dem støtter vi også 100%, men vores intention om at lave vores eget er jo for at profilere Bageren i byen. Vi er ikke en forening, men en butik, og vi og vores venner gør det her i ren sjov og ballade.

Der er vi så Mesterbageren et aktiv i byen, som gerne giver os selv lidt hygge, men selvfølgelig også gerne syntes andre kunne være med på en eller anden måde og skabe nogen hyggelige lørdage i juni og juli måned, hvor alle byer slås om kundestrøm mm, lokalt.

Lille surt opstød

Mit lille sure opstød kommer her: Jeg har rettet henvendelse til Faxe Kommune om at få lov til at lukke Frederiksgade hver lørdag i juni og juli måned 2020 for at sætte et telt op til mit arrangement på siden af butikken. 9X9 meter OG ja det spærrer vejen for enden så Jernbanegade stadig er gennemkørsel, og rent trafikmæssigt mener jeg at det vil være den bedste måde at gøre det på, da der stadig er tilkørsel fra Vestergade og Passagen mm. Parkering kan ske på rådhusets parkeringsplads, da den normalt ikke bruges om lørdagen, hvis ikke man bare vil vende bilen og køre en anden vej igennem byen.

Det jeg vil høre er, og gerne fra nogen politikere. Mit svar tilbage har været fra kommunen, at hvis det var handelsstandforeningens arrangement, eller lignende „ ville man overveje sagen”.

Altså lille bager DU MÅ IKKE. Jeg er dum i arbejde og forstår ikke trafikmæssigt forskellen. Når jeg sætter et lejet telt op i gaden hver lørdag fra en lokal teltholder, er det muligt jeg skal have byggetilladelse.

Gaaaaab vågn op Haslev. Kunne man som initiativtager få bare lidt opbakning til noget for byen...

Far er ikke sur men bare lidt skuffet .

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lokale skal byde op opgaver på Femern
- Farlig følelse af Faxe
- Den gode hyrde
- E-sport i HTT??!!
- Trafikal infrastruktur - et spørgsmål om byudvikling
- Østbanen renoveres måske ikke
- Magtfuldkommenhed og rønnebær
- Vi vil indbyde til borgermøde om solceller
- Tunnelanlæg i Karise - tanker om magtfuldkommenhed
- Miljøstyrelsen går soleklart imod byrådsmedlemmernes beslutning
- Omfattende analyse af folkeskolen er nødvendig
- Åbent brev til borgmesteren: Hvad mon dronningen vil sige?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst